Τελευταία ενημέρωση 16:33, 16 Απρ 2024

Video

Ένα γκολ για oscar πέτυχε ο Κώστας Καρδάμης σε παιχνίδι Α' κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Σχετικά Βίντεο

 Από το γκολ που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο έχουν περάσει 32 ολόκληρα χρόνια όμως για όσους έζησαν τον Ατρόμητο εκείνης της εποχής μοιάζει σαν να είναι χθες.

Το  ανανεωμένο atromitosfc.gr που «ανέβηκε» από σήμερα στον αέρα έχει ετοιμάζει και ένα σούπερ βίντεο με όλα τα γκολ της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Απολαύστε τα!

Σχετικά Βίντεο

Τα «γλέντια» με Αιγάλεω σε video!

Τα δύο πιο δημοφιλή «γλέντια» του Αιγάλεω επί του Αιγάλεω που κυκλοφορούν στο Υοutube  στη δεκαετία του '90 θυμάται σήμερα το peristerisports κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν.

Το πρώτο κατά σειρά ντέρμπι έγινε το 1997 και κριθηκε με το γκολ του Μπέλλου μέσα στο Αιγάλεω.  Οι δύο ομάδες έπαιζαν στην Γ' Εθνική. Το δεύτερο γλέντι έγινε το 1992 όταν ο Ατρόμητος υποχρεώθηκε να παίξει δύο φορές με το Αιγάλεω μέσα στο Περιστέρι αλλά κέρδισε και στις δύο. Το βίντεο είναι από το δεύτερο.

Ας τα απολαύσουμε λοιπόν και Χρόνια Πολλά σε όλους!

Σχετικά Βίντεο

Όταν η παιδική φαντασία και η αγάπη για τον Ατρόμητο ανταμώνουν έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία αυτού του πολύ όμορφου βίντεο που ετοίμασε ένα νεαρός φίλαθλος του Ατρόμητου, ο Κωνσταντίνος: Τα δέκα καλύτερα γκολ της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Απολαύστε το:

Σχετικά Βίντεο

Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ αγωνίστηκε χθες βασικός με την Εθνική Λευκορωσίας στην εκτός έδρας ήττα της από την Ολλανδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Oι Λευκορώσοι ηττήθηκαν με σκορ 4-1 έχοντας σοβαρά προβλήματα στην άμυνα τους και εξέθεσαν τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα παραπάνω στη φάση των τεσσάρων γκολ.

Δείτε τα γκολ από τον συγκεκριμένο αγώνα στο βίντεο που ακολουθεί:

Σχετικά Βίντεο

Η χθεσινοβραδινή δυνατή βροχόπτωση ματαίωσε το προγραμματισμένο για σήμερα εκπαιδευτικό διπλό της επαγγελματικής ομάδας με την Κ20 του Ατρόμητου. Λόγω του γλιστερού αγωνιστικού χώρους που εγκυμονούσε κινδύνους για τους ποδοσφαιριστές αλλά και για να μην επιβαρυνθεί ο χλοοτάπητας, οι δύο ομάδες έκαναν τελικά προπόνηση στο αθλητικό κέντρο. Με εξαίρεση τον Ντιγκινί που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά υπό την επίβλεψη του προπονητή μας Γιώργου Κορακάκη και των συνεργατών του. Αύριο έχει δοθεί ρεπό και από την Δευτέρα η ομάδα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια. *Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ αγωνίστηκε χθες βασικός με την Εθνική Λευκορωσίας στην εκτός έδρας ήττα της από την Ολλανδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με την Εθνική Νέων ενσωματώνονται αύριο οι Νάτσος, Λημνιός, Κατράνης. * Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, ο Ατρόμητος Κ17 επικράτησε σήμερα του Πανιώνιου με σκορ 3-1
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας