Τελευταία ενημέρωση 04:05, 19 Απρ 2024

Video

Μια πολύ όμορφη ποδοσφαιρική παράσταση έδωσαν Ατρόμητος Κ12 και Ηρακλής ΠεριστερίουΚ12, παιδια που γεννήθηκαν το 2004. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν όμορφες στιγμές κι ενέργειες στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο «Νταμάρι» και βρήκε νικητή τον Ατρόμητο με σκορ 4-0. Δείτε τις καλύτερες φάσεις στο βίντεο που ετοίμασε ο Νίκος Τσουχλαράκης.

Σχετικά Βίντεο

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα του Σαββάτου που έδωσε ο Ατρόμητος Κ12 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2004) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό κι έληξκε ισόπαλος με 1-1.

Ο προπονητής του Ατρόμητου Σωτήρης Ρίζος ξεκίνησε με την ακόλουθη σύνθεση: Σέιμαν, Κουφόπουλος, Καρδάμης, Τσουχλαράκης, Δεσύπρης, Αλκούση, Μητρόπουλος, Ανταλής, Κουρσάρης, Τσαντήλας, Ντονικιάν. Έπαιξαν και οι Φακουρέλης, Κουμουνδούρος.

Σχετικά Βίντεο

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα σε επίπεδο Κ12 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2004) ανάμεσα στον Ατρόμητο και στον Πανιώνιο.

Σχετικά Βίντεο

Εξαιρετική εμφάνιση και τέσσερα τόπια στην ΑΕΚ Futsal από τον Ατρόμητο Κ11 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2004).

Σχετικά Βίντεο

Δείτε ένα ποτ -πουρί από βίντεο παλαιών αγώνων του Ατρόμητου που για πρώτη φορά βγαίνουν στη δημοσιότητα χάρη στους δύο φιλάθλους του συλλόγου Γιάννη Σαμούχο και Μιχάλη Γαρτζολάκη που τα εντόπισαν και τα «ανέβασαν» σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Γι' αυτό και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Σχετικά Βίντεο

Το τουρνουά «Γιώργος Χατζής» που έκλεισε την Κυριακή πανηγυρικά το διήμερο γιορτής στις ακαδημίες του Ατρόμητου εντυπωσίασε για την άριστη οργάνωση του ενθουσιάζοντας αθλητές καιθ ομάδες που έλαβαν μέρος. Το peristerisports σας παρουσιάσει την τελετή λήξης στο video που επιμελήθηκαν κάνοντας εξαιρετική δουλειά ο Νίκος Τσουχλαράκης και ο Γιώργος Κουφόπουλος.

Σχετικά Βίντεο

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας