Τελευταία ενημέρωση 16:23, 02 Απρ 2020

Με διακρίσεις και δώρα ολοκληρώθηκε, τη Κυριακή 3 Ιουλίου 2016, στο Ιστορικό Θέατρο «Δόρα Στράτου», ο 3rd International Bollywood Dance Competition "Oriental Expression Awards", που έλαβε μέρος στο πλαίσιο του 4th Bollywood & Multicultural Dance Festival.

Το ραντεβού για το μεγάλο Διαγωνισμό ανανεώνεται για τo καλοκαίρι του 2017!!

Οι νικητές του Διαγωνισμού είναι:
A. SOLO
• Bollywood Star of the Year 2016 (Professional level)

Χρυσό Μετάλλιο: Άνδρια Παναγιωτοπούλου

Αργυρό Μετάλλιο: Ελένη Κουβακά

Χάλκινο Μετάλλιο: Αναστασία Δεληγιάννη

B. GROUP CATEGORY
• Bollywood Group of the Year 2016

Χρυσό Μετάλλιο: "Fireflies" Dance Crew του Γ.Α.Σ. «Ειρήνης» Περιστερίου – Χορεύτριες: Βαληνδρά Μαρία, Δρακοπούλου Ειρήνη, Κονίδα Παναγιώτα, Καλογεράκη Γεωργία, Κοτυλοπούλου Αγγελική, Κοτυλοπούλου Αναστασία, Μακρή Σταυρούλα, Ματαίου Αργυρώ, Οικονομάκου Έφη, Χατζοπούλου Μαρία, Χατζοπούλου Ελένη. Χορογραφία: Ελένη Κουβακά

Αργυρό Μετάλλιο: INDia Group – Χορεύτριες: Αναστασία Αδάμ, Θεοδώρα Αναγνώστου, Ισμήνη Σταματογιάννη

Χάλκινο Μετάλλιο: Reina Dance Crew – Χορεύτριες: Ειρήνη Γεωργακοπούλου, Μαρία Δόση, Κατερίνα Καραγιαννίδη, Ναταλία Κόλλα, Αναστασία Κουλακάρη. Χορογραφία: Βαλεντίνη Μόσχου

Η ομάδα "Fireflies" Dance Crew- Ρυθμική Γυμναστική & Χορός του Γ.Α.Σ "ΕΙΡΗΝΗ" ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ προσπαθησε, ρίσκαρε και τα κατάφερε!

 

Είναι η φετινή Bollywood Group of the Year για το 2016! ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΙΟ στο 3rd International Bollywood Dance Competition.

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φεστιβάλ γυμναστικής Cosmogym.

Την 3η θέση στο διαγωνιστικό κομμάτι του φεστιβάλ κατέκτησε ο Σύλλογος του Περιστερίου, Αθλητική Πολιτιστική Ένωση Γιτάνη με το εντυπωσιακό του πρόγραμμα ''Φωτόνιο''.

Δείτε το βίντεο...

 

Τα μαθήματα θα συνεχιστούν μέχρι τέλος Ιουνίου με κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα, όπως ανακοίνωσε η Ειρήνη Περιστερίου.

 

"Τα μαθήματα θα συνεχιστούν μέχρι τέλος Ιουνίου με κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα. Επικοινωνείτε με τις προπονήτριες για περισσότερες πληροφορίες", αναφέρει  η ανακοίνωση.

Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή δεκάδων αθλητριών η Ειρήνη Περιστερίου πραγματοποίησε την περασμένη Τετάρτη τη μεγάλη γιορτή της στο κλειστό «Γ. Στεφανόπουλος» με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της φετινής χρονιάς.

Τα κορίτσια όλων των τμημάτων παρουσίασαν το πρόγραμμα τους και καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς και τους καλεσμένους που τίμησαν αυτή την όμορφη γιορτή προεξέχοντος του δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη.

Tην Τετάρτη 15 Ιουνίου και ώρα 5μ.μ. θα γίνουν οι Γυμναστικές Επιδείξεις της Ειρήνης Περιστερίου στο κλειστό γυμναστήριο "Γιώργος Στεφανόπουλος" (Βορείου Ηπείρου 20-28).

Στη δράση του Δήμου Περιστερίου για την ενίσχυση των προσφύγων συμμετείχε ο ΑΠΕ Γιτάνη ο οποίος καλεί όλα τα μέλη του να βοηθήσουν προσφέροντας ότι μπορούν από τα παρακάτω είδη:

Τεράστια αποδοχή από τον κόσμο, απίστευτο κέφι, ίσως το μεγαλύτερο πάρτι που έχει  γίνει ποτέ. 

Ο σύλλογος ΑΠΕ Γιτάνη σε συνέχεια των εκδηλώσεων του προς τα παιδιά, πραγματοποιεί την  Πέμπτη 3 Μαρτίου το καθιερωμένο  Αποκριάτικο Πάρτι στο χώρο του γυμναστηρίου. Τα παιδιά θα έρθουν ντυμένα με αποκριάτικες στολές και θα διασκεδάσουν, θα χορέψουν, θα τραγουδήσουν.

Θα γίνουν 2 ξεχωριστά πάρτι σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Ώρα 17:00-18:30 τα τμήματα
Baby - ΠΡΟ 1 – ΕΝΟ 1– ΡΥΘ 1 – ΕΝΟ 2 – ΕΝΟ 2α –
ΡΥΘ 2 – ΡΥΘ 2α – ΦΥΤ - ΡΑΓ

Ώρα 19:00-20:30 τα τμήματα
ΕΝΟ3 – ΕΝΟ 3α – ΕΝΟ 4 – ΡΥΘ3 – ΡΥΘ 3α – ΡΥΘ 4 – ΜΟΝΧ 1 – ΕΕ – ΕΡ - ΟΡ – ΟΕ – ΑΓ

Δεν επιτρέπεται η χρήση χαρτοπόλεμου, διαφόρων σπρέι, αιχμηρών αντικειμένων κτλ.

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ λάμψη πραγματοποιήθηκε στα «Δίδυμα» η εκδήλωση για την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της ΑΠΕ Γιτάνη. Ο πρόεδρος Συμεών Σκουτέρης αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του συλλόγου τη χρονιά που μας πέρασε και έθεσε τους στόχους της νέας χρονιάς.
Πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά την αίθουσά για να παρακολουθήσει τις βραβεύσεις των παιδιών που διακρίθηκαν την περσινή χρονιά και να δει τις χορογραφίες που ετοίμασαν μερικά από τα τμήματά μας. Παρούσα στην εκδήλωση ήταν η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής. Έυα Χριστοδούλου η οποία και βράβευσε την χρυσή ομάδα του συλλόγου μας στο περσινό Cosmogym 2015.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του εξήρε το έργο του συλλόγου όχι μόνο στον αθλητικό τομέα αλλά και στο κοινωνικό-φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί.
Από πλευράς του ΟΠΑΑΠ του Δήμου Περιστερίου παρευρέθηκε η πρόεδρος Ξένια Κορόγιαννη η οποία και παρέλαβε δωροεπιταγές, προσφορά του συλλόγου μας, για τις ανάγκες των κοινωνικών υπηρεσιών και δομών του Δήμου μας καθώς και ο Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος Αθλητισμού του ΟΠΑΑΠ Χιώτης Δημήτριος.
Παρευρέθηκαν επίσης οι: Λώλος Βασίλειος (πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου), Θεοδωράκος Αναστάσιος (αντιδήμαρχος παιδείας και κοινωνικής μέριμνας), Μπέτσης Βασίλειος (αντιδήμαρχος Πόλης-Αναπληρωτής Δημάρχου) Λύκος Παναγιώτης (αντιδήμαρχος οικιστικής ανάπτυξης και τεχνικών υπηρεσιών), Καλλιάφας Αναστάσιος (πρόδρος της Δημ Επιχ Πολιτιστικής Ανάπτυξης Περιστερίου), Τσερούλα Αικατερίνη (Δημ Σύμβουλος) Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης (Δημ Σύμβουλος), Ζούτσος Νικόλαος (Δημ Σύμβουλος "Ενεργών Πολιτών"), Βανικιώτης Γεώργιος (διαμ σύμβουλος) Μιχαλόπουλος Γρηγόρης (διαμ σύμβουλος) Κώττης Γεώργιος (πρόεδρος της Β3 νομαρχιακής επιτροπής της ΝΔ).

Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας