Τελευταία ενημέρωση 12:49, 13 Δεκ 2018

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν κι αυτό το Σαββατοκύριακο (26-27/5/15) οι αθλητές και αθλήτριές του Θέρσιππου  οι οποίοι έλαβαν μέρος σε αγώνες που διεξήχθησαν στο Λουτράκι "35 Θώδεια", καθώς και στο Σχηματάρι, στους αγώνες "Ευάγγελος Δεπάστας 2018".

Να τονιστεί ότι η εκπληκτική εμφάνιση των αθλητών  άγγιξε το απόλυτο, αφού πραγματοποίησαν ατομικές επιδόσεις σε 12 από τα 15 αγωνίσματα, στα οποία έλαβαν μέρος.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην 1η θέση που κατέκτησε ο προπονητής του Θέρσιππου  Δημήτρης Κόλλιας (αγωνιζόμενος ως αθλητής) στη Σφαιροβολία Ανδρών.

Οι επιδόσεις, τα αγώνισμα στα οποία συμμετείχαν, καθώς και οι διακρίσεις φαίνονται στον παρακάτω πίνακα:

Στην κορυφή της Αθήνας με τον πιο πανηγυρικό και εμφατικό τρόπο ανέβηκε το τμήμα Παγκορασίδων του Peristeri Volley για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Στον σημερινό μεγάλο τελικό του Final 4 της ΕΣΠΕΔΑ που έγινε στα «Δίδυμα» τα κορίτσια του Περιστερίου (στην πέμπτη παρουσία τουςσε final 4) έκλεισαν τα στόματα νικώντας τον Ολυμπιακό δίκαια με σκορ 3-0 και ανέβηκαν στην κορυφή της Αθήνας.

Μπροστά σε μια κατάμεστη κερκίδα και πολλούς φίλους του Ολυμπιακού που ήρθαν στο Περιστέρι νομίζοντας ότι θα έχουν εύκολο απόγευμα, το Peristeri Volley έδειξε τις μεγάλες δυνατότητες του κερδίζοντας το ένα σετ πιο εύκολα από το άλλο.

Το πρώτο σετ με 26-24, το δεύτερο σετ με 25-20 και το τρίτο σετ25

Μπράβο στα κορίτσια, μπράβο στο Peristeri Volley!