Τελευταία ενημέρωση 21:33, 19 Μαϊ 2024

Η Κ18 Κορασίδων του ΓΣ Πετρούπολης συνέχισε την εξαιρετική της πορείας επικρατώντας και του Άρτεμις Κορυδαλλού καθαρά με 3-0 σετ δείχνοντας εμφανή ανωτερότητα σε κάθε σημείο του αγώνα απέναντι σε ένα αξιόμαχο αντίπαλο

Πόδαρικό με το δεξί έκανε στο πρωτάθλημα και η ομάδα Παγκορασίδων Β' η οποία επικράτησε με 3-0 σετ της ΑΕ Ρέντη.

 

 

Διπλό κίνητρο θα έχει το Σάββατο η Γυναικεία Ομάδα του ΓΣ Πετρούπολης η οποία θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Καλαμάτας καθώς θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για την κατάκτησης της νίκης αφενός για βαθμολογικούς λόγους και αφετέρου για να πάρει άτυπη ρεβάνς για την ήττα της στον πρώτο γύρο.

Το ματς στο κλειστό «Ν. Παξιμαδάς» θα ξεκινήσει στις 18.00.

Με μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο Κ.Υ.Β.Ε του Δήμου Περιστερίου  και σε μια κατάμεστη αίθουσα από μέλη και φίλους του συλλόγου, ο Σκακιστικός Ομιλος Περιστερίου  βράβευσε τους αθλητές που διακρίθηκαν για το έτος 2019 και έκοψε την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Το δελτίο τύπου του συλλόγου αναφέρει τα εξής: «Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο Δήμαρχος Περιστερίου κ Ανδρέας Παχατουρίδης, ο επίτιμος πρόεδρος του συλλογου μας  κ. Παναγιώτης Καραθανασόπουλος, η  αντιδήμαρχος περιβάλλοντος & ποιότητας ζωής κα. Μαρία Τσιώτα Μάρκου,ο Αντιδήμαρχος πόλης κ.Βασίλειος Μπέτσης,ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής πολτικής κ.Γεωργιος Τσίνας, ο Αντιδήμαρχος παιδείας και κοινωνικής πολιτικής κ. Αναστάσιος Θεοδωράκος ο Δημοτικός  σύμβουλος και πρόεδρος  της Δ.Ε.Π.Α.Δ.Π. κ.Αναστάσιος Καλιάφας,ο Δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Ο.Π.Α.Α.Π κ. Αλέξανδρος Πλέστης ,η δημοτική σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Α.Π κα Ελίνα Ιατροπούλου, οι Δημοτικοί σύμβουλοι : κ.Ιωάννης Καλαντώνης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος και η διαμερισματική σύμβουλος κα Δέσποινα Καρυώτου.