Τελευταία ενημέρωση 13:21, 23 Ιουν 2024

Με νίκη στην κατηγορία Παμπαίδων(-8) ξεκίνησαν την Κυριακή 11 Οκτωβρίου  οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Σκακιστικού Ομίλου Περιστερίου.

Σημαντική διάκριση για τον «Έψιλον» αποτελεί η κατάκτηση της τρίτης θέσης από την Ελεάνα Μπαζιωτοπούλου στην  κατηγορία Αεροβόλου Τυφεκίου Παίδων Α', στον αγώνα Α' κατηγορίας που διοργάνωσε την Κυριακή  ο Σκοπευτικός Όμιλος Ελευσίνας.

Την Δευτέρα 12/10/2015 πραγματοποιήθηκε ο 4ος αγώνας των ΣΟΕΛ-ΣΟΕΨΙΛΟΝ με 9 συμμετοχές από διάφορα σωματεία και συνεχίζεται το κυνήγι της βαθμολογίας για τους τελικούς με τον Νίκο Μιχαλόπουλο να προηγείται πάντα στην κατηγορία αεροβόλο πιστόλι ανδρών και την Δήμητρα Παπακανέλλου στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών.

Προηγήθηκε ο τρίτος αγώνας της συνδιοργάνωσης ΣΟΕΛ και ΣΟΕΨΙΛΟΝ στο σκοπευτήριο της Ελευσίνας με τη συμμετοχή 8 σκοπευτών. Στην διεκδίκηση για μια θέση στον τελικό της κατηγορίας αεροβόλο πιστόλι ανδρών μπήκε και ο Γιώργος Μαντίδης ενώ προηγείται σταθερά ο Νίκος Μιχαλόπουλος με άθροισμα επιδόσεων 1632 και τον ακολουθεί ο Παναγιώτης Μπαζιωτόπουλος με άθροισμα 1605. Στην τρίτη θέση παραμένει ο Κώστας Σολομωνίδης συγκεντρώνοντας 1064 πόντους.
Στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών προηγείται η Δήμητρα Παπακανέλλου αθροίζοντας 1115 πόντους από τρεις αγώνες ενω την ακολουθεί η Σταυρούλα Μιχελάκου με 743 πόντους, άθροισμα από 2 αγώνες. Την τρίτη θέση πλέον κατέχει η Κατερίνα Χρήστου με 690 πόντους και 2 αγώνες, αφήνοντας πίσω, χαλαρά την Ελένη Δημητριάδου στους 674.
Η Καρλιάμπα Δήμητρα του ΣΟΕΛ εγκαινίασε την κατηγορία αεροβόλο τουφέκι γυναικών.

Στο Ρίο της Πάτρας διεξάγεται από την Πέμπτη το 43ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α' Εθνικής στο Σκάκι με την συμμετοχή 31 ομάδων.

Με κέφι από τους δασκάλους και όρεξη από τα παιδιά ξεκίνησαν φέτος τα μαθήματος στον ΑΠΕ Γιτάνη. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι στόχοι είναι υψηλοί.
Οι προπονήτριες με διάθεση και επαγγελματισμό δίνουν το καλύτερο παράδειγμα στα παιδιά κι εκείνα ανταποκρίνονται στις εντολές τους δίνοντας το μάξιμουμ στις προπονήσεις για ένα καλό αποτέλεσμα στο τέλος.

Ξεκίνησαν από χθες τα μαθήματα των τμημάτων του συλλόγου για τη νέα χρονιά. Όλοι οι χώροι στα «Δίδυμα» γέμισαν  με τις χαρούμενες φωνές, τα πολύχρωμα κορμάκια, τα χαμόγελα των παιδιών της ΑΠΕ "Γιτάνη".
Οι προπονήτριες έτοιμες και αυτές υποδέχθηκαν και καλοσώρισαν τα νέα, αλλά και τα παλαιά μέλη.

Καλή αθλητική χρονιά σε όλους !

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Περιστερίου “ Έψιλον”, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, προκηρύσσει αγώνες Ά κατηγορίας Αεροβόλων Όπλων ΑΓΕΝ, στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα, την Κυριακή 11/10/2015.
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
Κυριακή 11/10/2015
08:30 – 09:00 : Έλεγχος Οπλισμού
09:00 – 09:15: Χρόνος Προετοιμασίας και Δοκιμαστικών Βολών
09:15 – 10:15: Αεροβόλο Πιστόλι Γυναικών
09:15 – 10:15: Αεροβόλο Πιστόλι Νεανίδων
09:15 – 10:15: Αεροβόλο Τουφέκι Γυναικών
09:15 – 10:15: Αεροβόλο Τουφέκι Νεανίδων
09:15 – 10:45: Αεροβόλο Τουφέκι Ανδρών
09:15 – 10:45: Αεροβόλο Τουφέκι Εφήβων
11:15 Απονομή Επάθλων
10:45 – 11:15: Έλεγχος Οπλισμού
11:15 – 11:30: Χρόνος Προετοιμασίας και Δοκιμαστικών Βολών
11:30 – 13:00: Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών
11:30 – 13:00: Αεροβόλο Πιστόλι Εφήβων
13:30 Απονομή Επάθλων

Δηλώσεις συμμετοχής στο fax: 2105740175 μέχρι και την Πέμπτη 8/10/2015.
Οι θυρίδες θα διανεμηθούν σύμφωνα με τη σειρά προσέλευσης των αθλητών.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και τα σωματεία της δύναμης της ΣΚΟΕ που έχουν εν ισχύ ταυτότητα 2015.
Ενστάσεις και Εφέσεις στην Επιτροπή Βαθμολογίας με παράβολο 15ευρώ και 30 ευρώ αντίστοιχα και επιστρέφονται τα ποσά σε περίπτωση που γίνουν δεκτές.
Κανονισμοί της ΣΚΟΕ και της ISSF.

Η Πνευματική Στέγη Περιστερίου και ο Δήμος Περιστερίου διοργάνωσαν  φεστιβάλ σκακιού την Παρασκευή 25/09/2015 στις 18:00 στην πλατεία Δημαρχείου, μπροστά από τη στάση Μετρό Περιστερίου.

Στο πλαίσιο της συν-διοργάνωσης διεξήχθησαν  αγώνες γρήγορου σκακιού με ελεύθερη συμμετοχή για όλους τους συμμετέχοντες

Αντί παραβόλου για τη συμμετοχή, προσφέρθηκανε στο χώρο της διοργάνωσης είδη για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου όπως: ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, κονσέρβες, λάδι και χαρτικά (χαρτιά υγείας, πάνες κτλ).

Τη Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου και με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο «ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟ» ανοικτό σκακιστικό τουρνουά, στη μνήμη του Στέλιου Παπαναστασίου το οποίο διοργανώθηκε από το Σκακιστικό Όμιλο Περιστερίου υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου στο πανέμορφο χώρο αίθριο του 2ου ορόφου στο κτήριο ΚΥΒΕ στο Περιστέρι.

Τα αποτελέσματα της διοργάνωσης σε όλα τα επίπεδα ήταν πολύ καλά με πρωτεύον δεδομένο την αγωνιστική επιτυχία.

Πρέπει να σημειώσουμε τη μεγάλη συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Στους αγώνες συμμετείχαν εκατόν τριάντα εννέα (139) σκακιστές και σκακίστριες σε δύο ομίλους (79 στον Α’ όμιλο και 60 στον Β’ όμιλο).
Ενθαρρυντικό στοιχείο ήταν οι πολύ ισχυρές συμμετοχές και η πληθώρα από νεαρούς σκακιστές και νεαρές σκακίστριες γεγονός το οποίο προσέδωσε μεγάλο βαθμό δυσκολίας και ανταγωνιστικότητας στο τουρνουά. Με την παρουσία τους μας τίμησαν η κα Μαίρη Tσιώτα- Μάρκου, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτισμού και ο κος Αναστάσιος Θεοδωράκος αντιδήμαρχος Παιδείας, οι οποίοι συνεχάρησαν τα μέλη του ΣΟ. Περιστερίου για την προσπάθεια που καταβάλουν να αναδειχτεί το σκάκι στη πόλη μας.
Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων αναδείχθηκαν τρείς νικητές ανά κατηγορία, στους οποίους απονεμήθηκαν κύπελλα, μετάλλια, και υποτροφίες στους τρείς πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας κάτω των 20 ετών, για την παρακολούθηση μαθημάτων στο Εκπαιδευτήριο Κύκλος Μάθησης στο Περιστέρι.
Επιπλέον ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κος Λαπατάς Ιάκωβος και η Γενική Γραμματέας Χαρανά Αλεξάνδρα ευχαρίστησαν τους παίκτες για τη συμμετοχή τους και συνεχάρησαν τους διακριθέντες και διακριθείσες.

Ειδικότερα, διακρίθηκαν οι εξής τρείς νικητές ανά κατηγορία:

Α΄ Όμιλος Γενική κατηγορία:

1ος Νικολάου Γεώργιος

2ος Τασούλας Γεώργιος

3ος Sienczewski Zbigniew

Β΄ Όμιλος Γενική κατηγορία

1ος Ταγκλής Ιωάννης

2ος Σταματίου Ροδόλφος
3ος Κούτης Παύλος

Κατηγορία Βετεράνων

1ος Αλεξάκης Δημήτριος

2ος Κοεράντ Φίλιππος

3ος Μάκκας Παναγιώτης

 

Κατηγορία Παίδων (-16)

1ος ΛουτραγώτηςΔημήτρης

2ος Καραθανάσης Βλάσσης

3ος Κορνιώτης Φίλιππος

 

Κατηγορία Παίδων (-14)

1ος Μπαρδής Χαρίλαος

2ος Κλειδαράς Δημήτρης

3ος Στρατής Νικηφόρος

 

Κατηγορία Παγκορασίδων

1η Κωστελίδου Δέσποινα

2η Στρατή Μπέτυ-Άννα

3η Πραματευτάκη Αναστασία

 

Κατηγορία Παγκορασίδων (-10)

1η Θεοδοσοπούλου Χριστίνα

2η Γεωργίτση Σοφία

3η Κυπαρίσση Βασιλική

 

Κατηγορία Παμπαίδων (-12)

1ος Κεφαλάς Σωτήρης

2ος Κοσμαδάκης Παναγιώτης

3ος Νομικός Γιώργος

 

Κατηγορία Παμπαίδων (-10)

1ος Μάλλιος Ιωάννης

2ος Αλεξόπουλος Αλέξανδρος

3ος Φράγκος Βασίλειος

Κατηγορία junior (-8)

1ος Κωστελίδης Γεώργιος

2ος Χαρτοφύλακας Σπύρος

3ος Μαστροκωστόπουλος Κωνσταντίνος

Η τελική βαθμολογία, στατιστικά κλπ στην σελίδα στο http://chess-results.com

 Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι είχαμε μία πολύ καλή παρουσία ως σύλλογος   στο κομμάτι της διοργάνωσης. Η καλή μας παρουσία οφείλεται σε κάποιους και πρέπει να τους ευχαριστήσουμε.

Ευχαριστούμε το δήμαρχο Περιστερίου κο Παχατουρίδη Ανδρέα, την αντιδήμαρχο κα Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου για όλες τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν σχετικά με το χώρο της διοργάνωσης.

Επίσης θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους παίχτες και παίκτριες που συμμετείχαν καθώς και τον χορηγό του τουρνουά κο Κυριάκο Δημητροκάλλη υπεύθυνο του πολυχώρου εκπαίδευσης «ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΣΗΣ» Σαρανταπόρου 32 στο Περιστέρι καθώς επίσης και του ομίλου φροντιστηρίων Μ.Ε ΑCTIVUM GROUP.

 Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους προσέφεραν με κάθε τρόπο σε αυτή την διοργάνωση και να υποσχεθούμε ότι το 8ο «ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟ» σκακιστικό τουρνουά θα είναι ακόμη καλύτερο!

Πάνω στην παλαίστρα εκεί που καθημερινά χύνουν κιλά από ιδρώτα, μοχθούν και παλεύουν για να «χτίσουν» γερό σώμα αλλά και μυαλό, τελέστηκε σήμερα το απόγευμα ο ετήσιος αγιασμός του τμήματος πάλης του Ηρακλή Περιστερίου.

Hatzi
SmartCity

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Συνεχίζει ο Τζαβέλας

Συνεχίζει ο Τζαβέλας

22 Ιουν 2024 Ανθούπολη

Κοντά σε Τσατσαλίδη

Κοντά σε Τσατσαλίδη

22 Ιουν 2024 Ανθούπολη

Team Manager ο Αναγνώστου

Team Manager ο Αναγνώστου

22 Ιουν 2024 ΑΟ Περιστερίου

Έκλεισε και Κρητικό

Έκλεισε και Κρητικό

22 Ιουν 2024 Ήφαιστος

Ανανέωση συνεργασίας με Σάλτα και  Καραμάνη
My record - my family! O ξεχωριστός Κ.Κιβρακίδης!

My record - my family! O ξεχωριστός…

21 Ιουν 2024 ΠΑΕ Ατρόμητος

Το ταμείο της σεζόν 2023-24 για τους παίκτες του Ατρόμητου

Το ταμείο της σεζόν 2023-24 για του…

21 Ιουν 2024 ΠΑΕ Ατρόμητος

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας