Τελευταία ενημέρωση 06:58, 25 Σεπ 2023

Εξαιρετική πορεία πραγματοποιούν οι γυναίκες του PeristeriVolley οι οποίες  με 3-1 set πέρασαν εντυπωσιακά μέσα από τη Δραπετσώνα. Η «πορτοκαλί» ομάδα με αποθέματα ψυχής και ψυχραιμίας στα κρίσιμα σημεία των σετ πήρε σημαντική νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο και συνεχίζει αήττητη στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας γυναικών ΕΣΠΕΔΑ.

Με σταθερή ηγέτιδα τη Σιώρη (20 πόντους), εντυπωσιακή εμφάνιση από τις Σιδηροπούλου (19), Πλασκασοβίτη (3), Τριανταφύλου(Lb), Κασουρίδου Α (7), Βρυσοπούλου (11), Κορομπίλη (4) και χρυσές αλλαγές τις Κουβέλη (4), Παυλοπούλου (5),Πατέλη και Τσάτουμα,  η ομάδα των Χρήστου Κουγιουμτζόγλου και Κυριάκου Καλαιτσίδη δραπέτευσε με το πολυπόθητο τρίποντο από μια δύσκολη έδρα. Στην αποστολή της νίκης μετείχαν επίσης οι Γουρνάκη, Κασουρίδου Β, Ατέσογλου.

 

Η διακύμανση του σκορ:

16-15, 16-18, 18-21, 23-23, 28-30

4-0, 7-8, 16-16, 23-23, 25-23

7-10, 15-18, 20-22, 21-25

5-1, 7-8, 14-16, 21-22, 23-25

Xαμένα σερβις Δραπετσώνα:   α σετ:  6  β σετ:  3  γ σετ: 0  δ σετ:  3

Χαμένα σερβις PeristeriVolley:   α σετ: 3  β σετ:  3  γ σετ:  1  δ σετ:  0  

 

Οι πόντοι αναλυτικά για το PeristeriVolley:

Κασουρίδου Α:       7 επιθέσεις

Σιώρη:                  15 επιθέσεις  1 μπλοκ  4 άσσους

Κορομπίλη:            2 μπλοκ 1 άσσος 1 επίθεση

Σιδηροπούλου:      15 επιθέσεις  3 άσσοι  1 μπλοκ

Πλασκασοβίτη:      1 άσσος  2 επιθέσεις

Βρυσοπούλου:        2 μπλοκ  7 επιθέσεις  2 άσσοι

Κουβέλη:               1 άσσος  1 μπλοκ   2 επίθεση

Παυλοπούλου:       4 επιθέσεις   1 άσσος

 

 

 

Την Δευτέρα 16/11/2015 πραγματοποιήθηκε ο 9ος αγώνας των ΣΟΕΛ-ΣΟ ΕΨΙΛΟΝ με τη συμμετοχή 7 αθλητών. Στην κατηγορία αεροβόλο πιστόλι γυναικών πρώτη ήταν η Σταυρούλα Μιχελάκου και στην κατηγορία αεροβόλο πιστόλι ανδρών ο Νίκος Μιχαλόπουλος. Ιδιαίτερη χαρά έδωσε η συμμετοχή στην κατηγορία Παίδων Α' του Νικόλα Αγραπίδη.

Προηγήθηκε με την  συμμετοχή πέντε  σκοπευτών  ο 8ος αγώνας της συνδιοργάνωσης. Πρώτος στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών για άλλη μια φορά ήταν ο Νίκος Μιχαλόπουλος που επικράτησε, στην τελευταία δεκάδα, της ισοβαθμίας του με τον Αργύρη Πεπονή.

 

Στο Πρωτάθλημα Παίδων που διεξήχθη στο ολυμπιακό κέντρο στα Άνω Λιόσια έλαβε μέρος ο Ηρακλής Περιστερίου με 21 αθλητές γεννηθέντες από το 2004 μέχρι το 2009.

Με τους αγώνες του Γ' Γύρου συνεχίζεται το Σάββατο το 5ο Τουρνουά της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου στη λέσχη της  (Δημοσθένους 12).

Με την συμμετοχή 27 σκακιστών και σκακιστριών ξεκίνησε το Σάββατο 7 Νοεμβρίου το 3ο Νεανικό τουρνουά του ΣΟ Περιστερίου.

Την Δευτέρα 2/11/2015 πραγματοποιήθηκε ο 7ος σκοπευτικός  αγώνας της συνδιοργάνωσης ΣΟΕΛ-ΣΟ ΕΨΙΛΟΝ. Απομένουν άλλοι 5 αγώνες για να δούμε ποιοι θα αγωνιστούν στους τελικούς.

Οι ισορροπίες ακόμα είναι εύθραυστες, καθώς 5 αγώνες είναι αρκετοί για να ανατρέψει κάποιος την κατάταξη. Προς το παρών προηγείται ο Νίκος Μιχαλόπουλος στην κατηγορία αεροβόλο πιστόλι ανδρών και η Παπακανέλλου Δήμητρα στην κατηγορία αεροβόλο πιστόλι γυναικών.

Μεγάλη συμμετοχή είχε ο ΟΦΚΑ Περιστερίου στο Λαϊκό αγώνα δρόμου Περιστερίου που έγινε την περασμένη Κυριακή.

Ο Σκακιστικός Σύλλογος Περιστερίου διοργανώνει το 3ο Νεανικό Οπεν τουρνουά με ελβετικό σύστημα εφτά (7) γύρων, με εθνική και διεθνή αξιολόγηση.      Ισχύουν κανονισμοί FIDE και ΕΣΟ.

 ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ

Εντευκτήριο Σ.Ο. Περιστερίου . Κρέσνας 80-82 (Γήπεδο Ατρομήτου).

Σταθμός Μετρό Αγίου Αντωνίου και στη συνέχεια λεωφορείο (821) – στάση γήπεδο.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Έχουν μόνο παιδιά έως 12χρόνων  (ημερομηνία γέννησης μετά την 1/1/2003 ανεξαρτήτως ένταξής τους ή μη σε σύλλογο. Ορίζεται  παράβολο 5, είναι καταβλητέο πριν την έναρξη  του 1ου γύρου. Ώρα προσέλευσης πριν από την έναρξη του 1ου γύρου 17.00.

 

 1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

1ος γύρος

Σάββατο          07   Νοεμβρίου   2015

 1. 00

2ος γύρος

Σάββατο          14   Νοεμβρίου   2015  

 1. 00

3ος γύρος

Σάββατο          21   Νοεμβρίου   2015                 

 1. 00

4ος γύρος

Σάββατο          28  Νοεμβρίου    2015

 1. 00

5ος γύρος

Σάββατο          05   Δεκεμβρίου  2015

 1. 00

6ος γύρος

Σάββατο          12   Δεκεμβρίου  2015

 1. 00

7ος γύρος

Σάββατο          19  Δεκεμβρίου   2015

 1. 00

ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ

Ο χρόνος σκέψης ορίζεται σε 90 λεπτά με προσθήκη 30΄΄ για κάθε κίνηση από την πρώτη κίνηση. Ο σκακιστής που θα υπερβεί τον παραπάνω χρόνο σκέψης θα χάνει τη παρτίδα.Η καταγραφή των κινήσεων είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια της παρτίδας.
Σκακιστής που δεν προσήλθε στον αγωνιστικό χώρο εντός μισής ώρας από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του γύρου μηδενίζεται. Παίκτης που δεν αγωνίστηκε σε κάποιο γύρο χωρίς να ενημερώσει τους διοργανωτές θεωρείται ότι αποχώρησε από το τουρνουά..

 ΕΠΑΘΛ

Θα δοθούν μετάλλια στα τρία πρώτα παιδιά της γενικής κατάταξης και στους τρεις πρώτους στην κατηγορία κάτω των 10 και κάτω των 8 ετών καθώς επίσης και στα πρώτα κορίτσια στις κατηγορίες κάτω των 12,10 και 8 ετών.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ

Για την άρση των ισοβαθμιών θα χρησιμοποιηθούν τα εξής κριτήρια: α) Άθροισμα προοδευτικής βαθμολογίας και κριτήρια άρσης αυτής , β) Bucholz , γ) Παρτίδες με τα μαύρα.

 ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ: Εξαιρέσεις μπορεί να γίνουν μετά από ενημέρωση του επικεφαλής διαιτητή το αργότερο μέχρι τη λήξη του προηγούμενου γύρου.

 ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ / ΔΙΑΙΤΗΤΗΣΙΑ

Διευθυντής Αγώνων είναι ο  κ. Ιάκωβος Λαπατάς-.Διαιτητές: Α.Χαρανά,,Σ.Γκούβας
  ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Απαγορεύεται η χρήση κινητών τηλεφώνων ή άλλων συσκευών ηλεκτρονικής επικοινωνίας από τους σκακιστές/ τριες κατά τη διάρκεια της παρτίδας τους. Εάν μία τέτοια συσκευή ηχήσει ή διαπιστωθεί χρήση της καθ'οιοδήποτε τρόπο τότε ο υπαίτιος αθλητής θα μηδενίζεται.

Εάν ο διαιτητής διαπιστώσει την απλή ύπαρξη ηλεκτρονικής συσκευής στην κατοχή αθλητή(χωρίς ένδειξη χρήσης της) τότε θα απομακρύνει τη συσκευή και η ποινή θα είναι επίπληξη του σκακιστή/ τριας. 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέχρι και την Παρασκευή 06 Νοεμβρίου 2015 στον κ.Λαπατά Ιάκωβο (κιν. 6947-156137), στον όμιλο τηλ/fax 210-5753713 μετά τις 6μμ και στο    e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναφέροντας ονοματεπώνυμο, ELO FIDE & ΕΣΟ, Σύλλογο  και τηλέφωνο.
Το τουρνουά   θα καλυφθεί από το διαδικτυακό χώρο www.soperisteriou.gr και στην ιστοσελίδα www.chess-results.com.  Ανώτατο όριο συμμετοχής 40 άτομα θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας.

 

Νίκη στη πρεμιέρα για τις γυναίκες του PeristeriVolley. Μετά από καλή εμφάνιση η νεανική ομάδα των Χρήστου Κουγιουμτζόγλου και Κυριάκου Καλαιτσίδη ξεπέρασε με 3-0 και χωρίς μεγάλες δυσκολίες το εμπόδιο του Πειραϊκού μπαίνοντας με το δεξί στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΣΠΕΔΑ.Η νεοφώτιστη ομάδα των Δυτικών Προαστίων είχε ρυθμό και διάθεση και στα τρία σετ του παιχνιδιού και αποσπούσε νωρίς μεγάλες διαφορές που τις κρατούσε ως το τέλος. Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού το επιτυχημένο ντεμπούτο της δωδεκάχρονης Βένιας Ατέσογλου, με εξαιρετική συμμετοχή. Η ομάδα του Περιστερίου κοσμείται - πλην ελάχιστων εξαιρέσεων- από κορίτσια που έμαθαν βόλεϊ στη πρότυπη ακαδημία της. Ενδεικτικό των ανωτέρω είναι οτι την περασμένη εβδομάδα στον αγώνα Κυπέλλου Περιστέρι-Δραπετσώνα, θέση πασαδόρου κατέλαβε η εξίσου ταλαντούχα δεκατριάχρονη Βίκυ Κασουρίδου!

ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β'

Παρά την καταπληκτική προσπάθεια των κοριτσιών, ή β ομάδα κορασίδων υπέκυψε με 3-1 σετ της εξαιρετικής Ηλιουπολης. Μπράβο στις αθλήτριες και των δύο ομάδων για το εξαιρετικό παιχνίδι που πρόσφεραν. Για το Peristeri Volley αγωνίστηκαν: Σκεμπη Αριστέα, Μιλη Μαριαλετα, Κασουριδου Βικυ, Ματθαίου Τάνια, Μπεντεβη Νικολέττα, Παναγιωτόπουλου Άντζελα, Κωτσαδαμ Σοφία, Γκεγκαι Άννα.
Ή προσπάθεια για πρόκριση στον επόμενο γύρο είναι πολύ όμορφη και συνεχίζεται ακόμα πιο εντατικά!.

ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α'

 Σειρά πήραν οι κορασίδες Α με σπουδαία επιτυχία εκτός έδρας επί του ιστορικού Πανιώνιου με 3-2 σετ! Η ομάδα στα σετ που κέρδισε (1ο, 3ο και 5ο) ήταν πραγματικά ασύλληπτη! Ο Χρήστος Κουγιουμτζόγλου χρησιμοποίησε όλες τις αθλήτριές του που έδωσαν μαθήματα μαχητικότητας και ψυχραιμίας στο κρίσιμο φινάλε του παιχνιδιού! Ο δρόμος της πρόκρισης άνοιξε! Για το Peristeri Volley αγωνίστηκαν: Βρυσοπούλου 11 (3 άσσοι), Πατέλη 5 (3 άσσοι) Κορομπίλη 7, Πλασκασοβίτη 4 (1 άσσος), Τριανταφύλου 1 (lb), Σιδηροπούλου 9 , Τσάτουμα 9, Κόκκου 1, Καράι, Αντωνίου 1, Δημητρέλλου. Καλή συνέχεια στα κορίτσια μας. Η νίκη αφιερώθηκε  στον φίλαθλο Σταύρο Βρυσόπουλο για μια μικρή περιπέτεια υγείας που τον ταλαιπωρεί!

Με πολύ κέφι, ενθουσιασμό έχοντας ως στόχο μια χρονιά γεμάτη κινητικές εμπειρίες και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους αθλητές έχουν ξεκινήσει οι δραστηριότητες του PeristeriVolley για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Ο σύλλογός ξεκινά τα πρωτοποριακά προγράμματα εκμάθησης τεχνικών και τακτικών του αθλήματος, προσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες και ανάγκες κάθε ηλικίας, σε ένα μοναδικό περιβάλλον, ευνοϊκό προόδου και δημιουργικής συνύπαρξης παιδιών.

Μπορείτε να δείτε αναλυτική περιγραφή στη σχετική ενότητα «Προγράμματα» στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.peristerivolley.gr.

Συγκριτικά πλεονεκτήματα:

 • Άρτια στελεχωμένο προπονητικό δυναμικό με εκπαιδευτικούς-προπονητές ιδιαίτερης εμπειρίας, ικανοτήτων και εκπαίδευσης.
 • Μοναδικό για την ελληνική πραγματικότητα αθλητικό εξοπλισμό, ειδικό βελτίωσης νέων αθλητών βόλεϊ.

Οι προπονήσεις γίνονται σε ένα από τα καλύτερα προπονητήρια βόλεϊ της Αττικής, στην αθλητική εγκατάσταση «Δίδυμα», περιοχή Χωράφα Περιστερίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με όποιον τρόπο επιθυμείτε  ή να επισκεφτείτε τις καθημερινές από 18.00-22.00 την αθλητική εγκατάσταση «Δίδυμα», περιοχή Χωράφα Περιστερίου.

 

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ήττα στην πρεμιέρα

Ήττα στην πρεμιέρα

24 Σεπ 2023 Φοίνικας

Άξιζε την ισοπαλία!

Άξιζε την ισοπαλία!

24 Σεπ 2023 Ηρακλής

Άλλη μία σεζόν ξεκινά, άλλο ένα επιτυχημένο «Παπαναστάσιο»

Άλλη μία σεζόν ξεκινά, άλλο ένα επ…

24 Σεπ 2023 Σκακιστικός όμιλος Περιστερίου

Δεν τον...πάει!

Δεν τον...πάει!

24 Σεπ 2023 ΑΟ Περιστερίου

Τον αδικεί η ισοπαλία

Τον αδικεί η ισοπαλία

24 Σεπ 2023 Άγιος Ιερόθεος

Στον Ιπποκράτη ο Φέκας

Στον Ιπποκράτη ο Φέκας

23 Σεπ 2023 Ιπποκράτης

Νίκη στο ντεμπούτο Καρατζά
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας