Τελευταία ενημέρωση 16:51, 18 Αυγ 2018

To κορυφαίο event στο χώρο της Γυμναστικής «Cosmogym 2018» που θα διεξαχθεί από τις 19 μέχρι τις 24 Ιουνίου στο Περιστέρι θα καλυφθεί σε απευθείας μετάδοση μέσω διαδικτύου με μια μαραθώνια παραγωγή 60 ωρών σύνδεσης με το Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας στο Περιστέρι.
Όλα όσα θα γίνονται μπροστά, αλλά και πίσω από τις κάμερες, θα τα μεταφέρουν οι έμπειροι συνεργάτες της Focus Web Tv

Επιπλέον, το κανάλι της Focus Web TV, για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης, θα μοντάρει από 4 κάμερες σε ξεχωριστά αρχεία σε ποιότητα HD, όλα τα προγράμματα που θα παρουσιαστούν τις 6 ημέρες και θα παραδοθούν στις ομάδες-συλλόγους από την διοργάνωση, σταδιακά μετά το πέρας της εκδήλωσης χωρίς κανένα επιπρόσθετο κόστος.

 

Την Κυριακή 20 Μαΐου διεξήχθη με επιτυχία το 10Ο «Τραντάλειο», αγώνας επίδειξης σκάκι (Σιμουλτανέ) που συνδιοργανώνεται κάθε χρόνο από το Σκακιστικό όμιλο Περιστερίου και το Πολιτιστικό σύλλογο για το Μπουρνάζι στη παλιά πλατεία Μπουρναζίου (Δασκαλογιάννη) στη μνήμη του Παναγιώτη Τραντάλη, με την αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής.

Νέα μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική πρόκληση για το Peristeri Volley καθώς η ΕΣΠΕΔΑ του ανέθεσε τη διοργάνωση της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Παγκορασίδων 2017-2018!
Στο  «κόκκινο» ετοιμάζονται τα κορίτσια μας, στο «κόκκινο» πλέον και τα οργανωτικά ώστε το Περιστέρι να υποδεχθεί  όπως αρμόζει τις 4 καλύτερες ομάδες για φέτος που θα προσπαθήσουν για τη κατάκτηση του Κυπέλλου: Ολυμπιακός, Πορφύρας, ΓΣ Ηλιούπολης και Peristeri Volleyball School σε ένα καταπληκτικό διήμερο 26 και 27 Μαιου!!!

Οι επιτυχίες συνεχίζονται για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Θέρσιππου που εντυπωσιάζουν πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Μεγάλη ήταν η σημερινή μέρα για το Peristeri Volley που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία της γιορτή του μίνι βόλεϊ στην πλατεία Δημαρχείου. Περισσότερα από 500 παιδιά έπαιξαν βόλεϊ στους 17 φιλέδες που στήθηκαν γεμίζοντας τον χώρο με τη θετική τους ενέργεια.

Σε ανακοίνωση του, το Peristeri Volley αναφέρει τα εξής: «Ευχαριστούμε πολύ προπονητές, παράγοντες και οικογένειες για τη καταπληκτική συμμετοχή τους απο τις ομάδες:
ΑΟΝ Αργυρούπολης, ΑΠΣ Αλίμου, Παναθηναικό, ΓΣ Ιλίου, Ιάσων Κολωνού, ΓΣ Απόλλωνα, ΓΣ Πετρούπολης και ασφαλώς το Peristeri Volleyball School
Ευχαριστούμε τη παλιά δόξα του ελληνικού βόλει Σωτήρη Αμαριανάκη για τη παρουσία του όπως και τους διεθνείς αθλητές Νίκο Ζουπάνι και Αρέτα Κονόμι που τρεις ώρες δε σταμάτησαν να εμψυχώνουν παιδιά και να φωτογραφίζονται μαζί τους
Ευχαριστούμε τον δήμαρχό μας Ανδρέα Παχατουρίδη και όλα τα στελέχη του δήμου Περιστερίου (θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες και σχετικές φωτογραφίες) για την έμπρακτη στήριξη των προσπαθειών ανάπτυξης του αθλητισμού στο Περιστέρι μας.
Ευχαριστούμε την οργάνωση YoungTalents που πίστεψαν στην αξία αυτής της γιορτής και την υποστήριξαν ποικιλοτρόπως. Χωρίς την Young talents τίποτα δεν θα ερχόταν εις πέρας. Επίσης, ευχαριστούμε τη Βίκος για τη χορηγία των νερών
Ευχαριστούμε τις εθελόντριες απο τα αγωνιστικά τμήματα του Peristeri Volleyball School που στήριξαν το αγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης. Ανεκτίμητη η βοήθεια!
Ευχαριστούμε το γιατρό μας Μελέτη Μεμεζά, ευτυχώς δεν χρειάστηκε να επέμβει όλα κύλησαν άψογα».