Τελευταία ενημέρωση 04:08, 14 Απρ 2024

Μια ακόμη πολύ αξιόλογη προσθήκη, η τέταρτη στην σειρά,  για την Γυναικεία Ομάδα του ΓΣ Πετρούπολης με την απόκτηση της Φιλουμένης Σιμιτζή.

Η ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Πετρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Φιλουμένη Σιμιτζή.

Καλωσορίζουμε την Φιλουμένη στην οικογένεια του Γ.Σ. Πετρούπολης η οποία αγωνίζεται στην θέση της πασαδόρου (ύψος 174cm, 57 kg, Ημ.Γεν. 10.02.1996), ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. με την ομάδα των Α.Σ.Π. Ίωνες.

Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε αυτήν την νέα αγωνιστική περίοδο, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και για την ομάδα μας.

Προηγούμενες ομάδες :

2018-2019 Α.Σ.Π. Ίωνες.

2017-2018 Άρτεμις Κορυδαλλού

2016-2017 Γ.Σ. Χαλανδρίου

2014-2016 Άρτεμις Κορυδαλλού

2011-2014 ΔΑΣ Δραπετσώνας

 

Με στόχο μια ακόμη «καλύτερη μέρα» στη Γυναικεία Ομάδα, η διοίκηση του ΓΣ Πετρούπολης εμπιστεύτηκε στα έμπειρα  χέρια του Μανώλη Καλημεράκη το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας για το νέο πρωτάθλημα της Α2 αντικαθιστώντας την Αγγελική Γεωργοπούλου.

Ο  Καλημεράκης πέρυσι ήταν προπονητής στην γυναικείας ομάδα βόλεϊ του Μίλωνα, στην Β εθνική της ΕΣΠΕΔΑ αλλά αποχώρησε από το σύλλογο της Ν.Σμύρνης, 4 αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας

Ο ίδιος μετά την ολοκλήρωση της μεταβατικής περιόδου που  ξεκίνησε 20 Μαΐου και ολοκληρώθηκε, τέλος Ιουνίου δήλωσε τα εξής:« Η μεταβατική περίοδος Περιελάμβανε, γνωριμία του προπονητή με τις αθλήτριες, τρόπος λειτουργίας του τμήματος, τρόπος δουλειάς εντός γηπέδου μεταξύ προπονητή –αθλητριών, αξιολόγηση του υπάρχοντος έμψυχου υλικού της ομάδας, τεχνική, ενδυνάμωση και βασικά αξιολόγηση των υπό μεταγραφή, κάποιων νέων αθλητριών εντός γηπέδου, ανάλογα με τις ανάγκες ενίσχυσης της ομάδας.

Με απόλυτη συνεργασία με τους υπευθύνους λειτουργίας του γυναικείου τμήματος της ομάδας μας, Κυρίους-ες: Καλλιντέρη, Βασιλόπουλο & Κοτσαμπά, προβήκαμε σε κατάλληλες, αναγκαίες και στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας μας, ενώ εκτός τη θέση, ικανότητα και αθλητική πορεία της κάθε νέας αθλήτριας όπου συνάψαμε συνεργασία για τη νέα σεζόν, βαρύτητα δώσαμε στην αθλητική παιδεία αλλά και τον χαρακτήρα αυτών, ώστε να συμβαδίζει με την άψογη εικόνα της ομάδας μας.

Θα θέλαμε ως σύλλογος και εγώ προσωπικά να ευχαριστήσουμε τις αθλήτριες, όπου συνεργάστηκαν με το σύλλογο και αποχωρούν, τις οποίες έχω γνωρίσει προσωπικά εντός γηπέδου, σε αυτό το λίγο διάστημα : Τζένη Καλογεροπούλου & Ναταλία Βακάλογλου. Να τους ευχηθούμε καλή αθλητική σταδιοδρομία στην νέα τους αθλητική “στέγη” με υγεία και επιτυχίες. Καλωσορίζουμε πλέον και επίσημα στην ομάδα μας τις νέες αθλήτριες όπου συνάψαμε συνεργασία για την επόμενη αγωνιστική σεζόν : Φωτεινή Καραγρηγορίου, Κέλλυ Ευθυμιάδη, Φένια Αγραβάνη & Φιλουμένη Σιμιτζή, οι οποίες θα βοηθήσουν με την αγωνιστική τους παρουσία και τον χαρακτήρα τους να επιτύχουμε τους στόχους μας, ευχόμενοι, επιτυχίες συνολικά με την ομάδα μας και υγεία πάνω απ όλα. Ξεκινάμε λοιπόν με διάθεση, στόχους, όρεξη για δουλειά και με το “motto” του Coach:

“Δουλειά, δουλειά, δουλειά, γιατί μαγικά ραβδάκια δεν υπάρχουν……….”

Στόχος : Αφετηρία η περσινή κατάταξη της ομάδας, και προσδιορισμός το Σεπτέμβρη, ανάλογα με τις μεταγραφικές κινήσεις και την δυναμική όλων των ομάδων της κατηγορίας μας.

Καλό καλοκαίρι σε όλη την ομάδα, καλή ξεκούραση και με “γεμάτες μπαταρίες, ραντεβού το Σεπτέμβρη” εντός τερέν, μετά το Δεκαπενταύγουστο για να είμαστε ακριβείς.

Πολύ δυνατό Γυναικείο «χτίζει για τη νέα περίοδο ο Γυμναστικός Σύλλογος Πετρούπολης καθώς έχει ήδη ανακοινώσει τις τρεις πρώτες προσθήκες που είναι οι Φένια Αγραβάνη, η Κέλλυ Ευθυμιάδη και η Φωτεινή Καραγρηγορίου.

Οι σχετικές ανακοινώσεις έχουν ως εξής:

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Πετρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Φένια Αγραβάνη.

Καλωσορίζουμε την Φένια στην οικογένεια του Γ.Σ. Πετρούπολης η οποία αγωνίζεται ως κεντρική (ύψος 182cm, 66 kg, Ημ.Γεν. 19.02.1993) προέρχεται από αθλητική οικογένεια (καθώς και τα δύο αδέρφια της παίζουν επαγγελματικά μπάσκετ) ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν επίσης στο πρωτάθλημα Α2 κατηγορίας με την ομάδα των Αμαζόνων.

Της ευχόμαστε να έχει μια υγιή αγωνιστική περίοδο με πολλές επιτυχίες για την ίδια όσο και για την ομάδα μας !!!

Προηγούμενες ομάδες :
2017-2019 Αμαζόνες Ν.Ε.
2016-2017 ΑΕ Μαγκουφάνας
2015-2016 ΖΑΟΝ
2009-2015 ΑΕ Μαγκουφάνας

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Δ.Σ του Γ.Σ. Πετρούπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του για την περίοδο 2019-2020 με την αθλήτρια Κέλλυ Ευθυμιάδη.