Τελευταία ενημέρωση 09:02, 20 Απρ 2024

Το «γνώθι σ' αυτόν» οι παλαίμαχοι!

Κατηγορία Ανθούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Οι Παλαίμαχοι της Ανθούπολης μπορεί να κέρδισαν εκτός έδρας το Παλαιό Φάληρο με σκορ 3-1 αλλά για μια ακόμη φορά παραδέχθηκαν ότι στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.

Όπως αναφέρουν σε ένα καλογραμμένο κείμενο στην επίσημη σελίδα τους: «Καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα η γηπεδούχος ομάδα είχε την υπεροχή, αλλά τα δοκάρια (τέσσερις φορές) και οι αμέτρητες αποκρούσεις του εξαιρετικού για άλλη μία αναμέτρηση Άλκη Μπάκα βοήθησαν την ομάδα να φύγει από την έδρα του αντιπάλου με την νίκη. 

έβαια στην κακή απόδοση της ομάδας μας συντέλεσαν εκτός από την απουσία των δύο προπονητών και οι πολλές και σημαντικές απουσίες όπως αυτές των Δημάκη, Καζέρου, Παπαγιαννόπουλου για πολλούς και διάφορους λόγους και το γεγονός ότι η ομάδα μας κατέβηκε με 13 παίχτες στο Π. Φάληρο. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μοιρασμένη την κατοχή και με ελάχιστες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, μέχρι την στιγμή που μία  λάθος πάσα της άμυνας του Π. Φαλήρου έβγαλε σε θέση βολής τον Μπακλαβά που σημάδεψε σωστά και έκανε το 0-1 για την ομάδα μας. Από την στιγμή εκείνη η ομάδα του Π. Φαλήρου πήρε τα ηνία και δεν τα άφησε ως το τέλος του αγώνα. Η ομάδα μας οπισθοχώρησε και δέχτηκε αφόρητη πίεση. 

Παρ’όλα αυτά άντεξε και σε μία επίθεση στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο εξαιρετικός χθες, Μπακλαβάς με μια αριστουργηματική κίνηση, μετά από κάθετη πάσα του Χολόγκιτα , άφησε στην πλάτη του δύο αντίπαλους αμυντικούς και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-2 κόντρα στην ροή του αγώνα.

Δέκα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα σε εκτέλεση φάουλ της ομάδας μας ο Σταυρόπουλος βρήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας τον, ανύπαρκτο μέχρι εκείνη την στιγμή, Δελλή που με κεφαλιά προς τα πίσω κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 0-3. Η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε τελικά  να σημειώσει ένα γκολ, που δικαιούταν απόλυτα σύμφωνα με την εικόνα του ματς και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε και το έκανε με πέναλτι, στο τελευταίο λεπτό του αγώνα μειώνοντας σε 1-3. 

Αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή διαιτησία για δεύτερο συνεχόμενο ματς. 

Άλλο ένα αξιοσημείωτο είναι το εξαιρετικό γήπεδο του Π.Φαλήρου μετά την αλλαγή πλαστικού χλοοτάπητα. ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Μπάκας, Κολοκάθης, Φαφούτης, Καραγιάννης, Καπνίσης, Καρίτζης, Σχίζας, Σταυρόπουλος, Μπακλαβάς Β., Μπακλαβάς Β., Ηλιόπουλος, Δελλής, Χολόγκιτας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Για το καλύτερο στην Καισαριανή »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας