Τελευταία ενημέρωση 18:45, 23 Απρ 2024

«Σφαγή» Γαλαξία από τον Τζαβέλλα!

Κατηγορία Γαλαξίας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ένας ανεκδιήγητος διαιτητής  ο Τζαβέλλας και οι βοηθοί του Στρίκος και Καπίρης οδήγησαν χθες με το «έτσι θέλω» τον Γαλαξία στην εντός έδρας ήττα από τη Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης σε ένα παιχνίδι που ελέω των διαιτητικών αποφάσεων κινδύνεψε να τιναχθεί στον αέρα (1-3).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την τύχη να προηγηθούν στο πρώτο μόλις λεπτό, γεγονός που τροποποίησε τον σχεδιασμό της περιστεριώτικης ομάδας!. Ο Σπυρίδης ωστόσο έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια αλλά δεν τα κατάφερε. Κόντρα στην ροή του αγώνα κι ενώ οι παίκτες του Βασίλη Βόγλη πίεζαν για την ισοφάριση έγινε το 0-2 από φάση πεντακάθαρο οφσάιντ (ο επιθετικός της Νέας Ζωής ήταν τουλάχιστον τρία μέτρα μπροστά) που ακόμη και σε ένα παιδικό πρωτάθλημα θα είχε υποδειχθεί.

Το έργο όμως του διαιτητή Ηλία Τζαβέλλα δεν σταμάτησε εδώ. Έκανε το ακατανόητο μη υποδεικνύοντας πεντακάθαρο χέρι παίκτη της Νέας Ζωής που το είδαν όλοι οι παίκτες αλλά μόνο εκείνος δεν το είδε.

Ο παίκτης των φιλοεξνουμένων σούταρε από 25 μέτρα η μπάλα πήγε στα δίχτυα έχοντας σταματήσει οι πάντες (τερματοφύλακας, παίκτες του Γαλαξία και αντίπαλοι) αλλά εκείνος προς γενική κατάπληξη έδειξε σέντρα πυροδοτώντας το παιχνίδι ακόμη περισσότερο.

Με αυτά και με αυτά ο Γαλαξίας πέτυχε γκολ με το Θώμογλου μειώνοντας σε 1-3 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα ενώ μετά το σφύριγμα της λήξης σημειώθηκαν μικρής κλίμακας επεισόδια λόγω της έντασης που είχε πυροδοτήσει ο Τζαβέλλας αλλά και των προκλήσεων του αντιπάλου πάγκου.

Η σύνθεση του Γαλαξία: Παντελης Κανδυλιωτης, Καννελοπουλος, Βλαχος, Πιτταρας, Θωμογλου, Κουτσονικολης, Καραγκουνης, Νεμπουτ, Δαλλας, Σπυριδης.  Αλλαγες Ρομπανος, Μαυρης, Πατσιμας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Βόγλης:«Ντροπή και αηδία όσα έγιναν με Νέα Ζωή» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας