Τελευταία ενημέρωση 10:41, 20 Απρ 2024

«19» πήρε ο Κορακάκης, «24» ο Ουζουνίδης!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό (κεκλεισμένων των θυρών) στο γήπεδο Περιστερίου ανακοίνωσε ο  Γιώργος Κορακάκης αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Την αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Κειτά, Μπίτολο, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Δ. Παπαδόπουλος, Λημνιός, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, ΛεΤαλέκ, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μπρίτο, Λαζαρίδης, Μπάγκα, Κοντοές, Μπαστακός, Τόνσο.

Οι παίκτες που δεν μετέχουν στην αποστολή (Γροντής, Θεοδωράκης, Νάτσος, Βασιλείου, Γκουγκούδης, Ντιγκινί) θα κάνουν αύριο προπόνηση με τον γυμναστή Δημήτρη Μπογατσιώτη.

Από την άλλη πλευρά, με τον Νίκλας Χουλτ να μένει εκτός προπόνησης και αποστολής λόγω γαστρεντερίτιδας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Εκτός έμειναν και οι Γουακάσο και Σάμπα με τον πρώτο να υποβάλλεται σε θεραπεία και τον δεύτερο να ακολουθεί θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν το πρόγραμμα με ζέσταμα, συνέχισαν με τακτική και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή για τον αυριανό αγώνα στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι ακόλουθοι 24 ποδοσφαιριστές: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέδο, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Ρέις, Λεντέσμα και Ρινάλντι».

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 10 Δεκέμβριος 2016 21:23
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έπαιξε ρόλο η απουσία του κόσμου! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας