Τελευταία ενημέρωση 23:11, 18 Απρ 2024

Συνάντηση για το μέλλον του Polo

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η αποχώρηση του Γιάννη Φέγγου από τη θέση του εφόρου στο Τμήμα Υδατοσφαίρισης του ΓΣΠ προκάλεσε τα άμεσα αντανακλαστικά του Υπεύθυνου Υγρού Στίβου της ομάδας Μπάμπη Καραθάνου.

Οι δύο άντρες συναντήθηκαν με σκοπό να συζητήσουν την εξεύρεση λύσεων για την καλύτερη οργάνωση του τμήματος με βάση τις συντεταγμένες που είχε χαράξει καθώς ο Φέγγος αν και αποχώρησε παραμένει ένθερμος υποστηρικτής του εγγχειρήματος για μια Υδατοσφαίριση που θα έχει τον ΓΣΠ ως σημείο αναφοράς στη Δυτική Αττική στα επόμενα χρόνια.

Μάλιστα από αυτή τη συνάντηση θα προκύψουν και οι σχετικές επίοημες ανακοινώσεις μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο Γιάννης Φέγγος έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για την συνάντηση αυτή:

«Έγινε μία πραγματικά ωραία συζήτηση και έπεσαν ιδέες με στόχο να συνεχιστεί η ανοδική πορεία του τμήματος... Με τον Μπάμπη Καραθάνο συζητούσαμε και συζητάμε καθημερινά. Η ολοκλήρωση ενός κύκλου σαν έφορος, δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να συζητάμε ή να στηρίζουμε την προσπάθεια του Πόλο... Οι δημιουργικές διαφωνίες είναι μέσα στο παιχνίδι. Και με τον πρόεδρο συζητάμε και θα συνεχίσουμε να συζητάμε. Εξάλλου νομίζω ότι δήλωσα ότι ολοκληρώνω την πορεία μου "γεμάτος και πανευτυχής" . Δεν ήθελα απλά να συνεχίσω ως έφορος... Ο υποστηρικτικός μου ρόλος στην προσπάθεια παραμένει. Απλά υπήρξαν κάποιες καθυστερήσεις που προσωπικά με κούρασαν. Νομίζω ότι είναι ανθρώπινο.Έχουν δοθεί εξάλλου αμοιβαίες υποσχέσεις για συνέχεια στην στήριξη της προσπάθειας.Αυτά ως διευκρίνηση !»

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Δεκέμβριος 2016 10:26
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Οι Έφηβοι πήραν το φιλικό ντέρμπι με Πανιώνιο (6-5) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας