Τελευταία ενημέρωση 08:38, 19 Απρ 2024

«Κορίτσια για φίλημα» με Λάρισα (3-0)

Κατηγορία Γυναικείο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Mεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα η Γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου απέναντι στη Λάρισα για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής στο γήπεδο Ηφαίστου (3-0).

Τα κορίτσια με τα μπλέ έδειξαν μεγάλη διάθεση και πόσο ήθελαν το παιχνίδι, με πολλά τρεξίματα ,μαχητικότητα και πειθαρχία στο αγωνιστικό πλάνο έφεραν τις εξαιρετικές και έμπειρες παίχτριες της αντίπαλης ομάδας σε δύσκολη θέση.

Η Λάρισα είχε περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια της χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις στην εστία της περιστεριώτικης ομάδας η οποία  κερδίζοντας τις προσωπικές μονομαχίες προσπαθούσε με γρήγορους συνδυασμούς να βγει στη πλάτη της αντίπαλης άμυνας. Σε μια τέτοια συνεργασία της Τραγου με τη Καλδη και την ταχύτητα της Ζουμπουλακη που τελείωσε ιδανικά τη φάση έγινε το 1-0.

 Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος πέτυχε δύο γκολ ακόμα: Η Βαρασα με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0 και  η Μυλωνα διαμόρφωσε το τελικό σκορ με κοντινή προβολή (3-0).

Η σύνθεση: Στεφανοπουλου,Βλασσοπουλου, Γατούδη, Αργυριαδη,Μυλωνα, Ξυλαρδιστου (80' Κριεζη), Καλδη, Βαρασα, Γεωργοπουλου (75' Συρμη), Τραγου (46' λ.τρ. Κριεμπαρδη), Ζουμπουλάκη. Στον πάγκο ήταν οι Κριεμπαρδη, Πουρσανιδου,Κριεζη,Συρμή,Μπαγουρδη, Σκουλικαριτη, Μαλλιαρη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σε διεθνές τουρνουά στο Λουτράκι η Ακαδημία! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας