Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Κεραυνοί» ΠΟΑΛ με ΠΑΟΚ (4-1)

Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Με τον  Μάνο Σικινιώτη να σκοράρει και τον Πέτρο Δημάκη να «οργώνει» το γήπεδο ο ΠΟΑΛ επιβλήθηκε με 4-1 του ΠΑΟΚ σε ματς που ξεκίνησε με βροχή και συνεχίστηκε με «βροχή» από γκολ.

Δύο γκολ λ ο Σικινιωτης που ειναι σε δαιμονιώδη κατάσταση και απο ενα ο Αντωνιου που έκανε το καλύτερο του παιχνίδι μέχρι σήμερα και ο νεοαποκτηθεις Μπραζιτικος.

Έγινε ένα ωραίο ματς με πολλές φάσεις και πολλές χαμένες ευκαιρίες απο τον ΠΟΑΛ που μπήκε δυνατό απο το πρώτο λεπτο και επέβαλε τον ρυθμό του χάνοντας ευκαιρίες για γκολ απο τους πολυ καλους Αντωνίου και Δημακη .

Στο β’ ημίχρονο ο ΠΟΑΛ προηγήθηκε με εξοχή κεφαλια του Σικινιωτη σε σεντρα του Πουλοπουλου. Το 2-0 έκανε παλι ο Σικινιωτης σε ασιστ του Δημακη που όργωσε ολο το γηπεδο,  το 3-0 ο εξοχος Αντωνιου μετα απο σεντρα του πολυ καλου Αντωνοπουλου.

Κυριάρχησαν στην άμυνα οι αριστοι Κότσαλος Μπαλτιμάς δεν αφησαν τους επιθετικους του ΠΑΟΚ να κανουν φάση.Τ ο γκολ του ΠΑΟΚ ηρθε απο μακρινο σουτ και μετα την εξοχη αποκρουση του Σουρσου αλλά αδράνησε η άμυνα.

Το τελικό  4-1 έκανε  ο Μπραζιτικος σε ασιστ ξανα του Αντωνοπουλου.

Σικινιωτης ,Δημακης,Αντωνιου ,Μπαλτιμας, Σαραφης,Τακος,Πουλοπουλος οι κορυφαιοι .- βοηθησαν τα μεγιστα Δανας και Κραβαρης

Η σύνθεση Του ΠΟΑΛ: .Σουρσος,Χολογκιτας, Κοτσαλος,Μπαλτιμας, Τακος, Σαραφης, Πουλοπουλος,Κραβαρης , Δημακης, Σικινιωτης,Αντωνιου, Δανας, Δαχτυλιδης, Μπραζιτικος, Αντωνοπουλος.