Τελευταία ενημέρωση 02:29, 26 Απρ 2024

Μανώλης για τον ΓΣΠ:« 100% σωστή η επιλογή μου»

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Μετά τον Αλέξανδρο Πετρόπουλο ήρθε η ώρα του Σταύρου Μανώλη του αριστερόχειρα περιφερειακού του Γ.Σ.Π. να μοιραστεί μαζί μας τις εντυπώσεις του από την φετινή προσπάθεια του «Πρεσβευτή». Ο Σταύρος την προηγούμενη σαιζόν υπήρξε παίκτης του Πανιωνίου και φέτος δέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά να παίξει στο Περιστέρι ...

 Ποιοι οι λόγοι που επέλεξες το Περιστέρι;

Η πρώτη επαφή έγινε με τον προπονητή Αρσένη Μαρούλη. Έπειτα μίλησα και με παιδιά που ήταν στην ομάδα την περσινή χρονιά και μου επιβεβαίωσαν τα όσα ήδη μου είχε αναφέρει ο προπονητής.  Πως ο Γ.Σ.Π. είναι ένας σύλλογος με όραμα. Η δουλειά που γίνεται είναι σοβαρή και πρώτη προτεραιότητα είναι ο αθλητής. Αυτοί ήταν και οι λόγοι που με έκαναν μέλος της οικογένειας του Περιστερίου.

 Πως βιώνεις τους πρώτους μήνες ως μέλος της αντρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Περιστερίου;

Από τους πρώτους κιόλας μήνες φαίνεται πως ότι είχε ειπωθεί στις αρχικές μας συζητήσεις ισχύει. Μεταξύ των παικτών υπάρχει τρομερό κλίμα και οι άνθρωποι της ομάδας είναι δίπλα μας σε ότι κι αν χρειαστούμε. Όλο αυτό πιστεύω πως βγαίνει προς τα έξω και χαίρομαι που η επιλογή μου έχει βγει 100% σωστή. 

 Ποιοι οι στόχοι για την φετινή σεζόν;

Ο στόχος για φέτος είναι να παρουσιαστούμε όσο γίνεται  πιο ανταγωνιστικοί. Πιστεύω πως η θέληση όλων των παιδιών σε συνδυασμό μετά τις γνώσεις του προπονητή μας θα φέρει εις πέρας αυτή τη δύσκολη αποστολή και η χρονιά θα είναι άκρως πετυχημένη.

 Πως αντιλαμβάνεσαι την προσπάθεια που πράττουν οι άνθρωποι της ομάδας για το τμήμα της υδατοσφαίρισης του Περιστερίου;

Πραγματικά η προσπάθεια που γίνεται είναι αξιοθαύμαστη. Υπάρχει πνεύμα συνεργασίας και όλοι δουλεύουν για το καλό του τμήματος χωρίς σκοπιμότητες. Χαίρομαι που ακόμα κι αυτές τις δύσκολες μέρες υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε το άθλημα και τη πόλη τους και θυσιάζουν ώρες από το προσωπικό τους χρόνο ώστε να είναι δίπλα μας. Αξίζει σε όλους ένα μεγάλο μπράβο και πιστεύω πως όλο αυτό το εγχείρημα θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Νοέμβριος 2016 20:37
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το πρόγραμμα του τουρνουά των Promini »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας