Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έφηβοι VS Παίδες στο «Paint Ball»

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

«Τα βλέπω όλα μόνο κίτρινα και μπλε»... Το τραγουδούν και θα το κάνουν και πράξη.  Μιλάμε για το δυναμικό τμήμα των Εφήβων και Παίδων , το οποίο δέχτηκε τους δύσκολους στόχους που έβαλε ο προπονητής τους Βασίλης Καμάρης με αντάλλαγμα ... έναν αγώνα Paint Ball μεταξύ παίδων και εφήβων.

Και ενώ προπονητής και έφοροι χαμογελούσαν και πείραζαν τους νεαρούς ότι δεν θα τα καταφέρουν , μιας και σε πολύ λίγες μέρες έπρεπε να κάνουν πάρα πολλά πράγματα, οι πιτσιρικάδες του Περιστερίου έδειξαν ότι έχουν τεράστια αποθέματα ψυχής και όχι μόνο έπιασαν τον στόχο τους , αλλά τον ξεπέρασαν κιόλας. Ο έφορος τους , Γιάννης Φέγγος ήταν αυτός που ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή να δέχεται τις πιέσεις για να κλείσει ημερομηνία και τελικά την Κυριακή 27/11 το πρωί το τμήμα θα δώσει μάχη με Κίτρινες & Μπλε χρωματοσφαίρες σε οργανωμένο δασικό χώρο της Μαλακάσας.

Ευχαριστημένος και χαμογελαστός ο Γιάννης Φέγγος μας δήλωσε ότι « όσο οι νεαροί μας δείχνουν αυτό το τσαγανό και βγάζουν την ψυχή που θέλει το Περιστέρι , τόσο και εμείς θα πρέπει να είμαστε δίπλα στα δικά τους θέλω. Έχουν γεννηθεί μαχητές και αυτό είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα το δούμε και στον στίβο του Painball»!

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Νοέμβριος 2016 18:58