Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο «4rth Nireas Christmas Cup» έκλεισαν θέση οι Παίδες!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Θα ετοιμάσουν βαλίτσες και αμέσως μετά τα Χριστούγεννα θα ταξιδέψουν για τη Λαμία. Ο λόγος για τους παίδες του Γ.Σ.Π. που θα συμμετέχουν στο "4rth Nireas Christmas Cup" που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λαμίας.

 Η πρόσκληση του Νηρέα Λαμίας για το Διεθνές τουρνουά Υδατοσφαίρισης που διοργανώνετε με από την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016 έως και την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, έφτασε στα χέρια του Γ.Σ.Π. πριν από 2 περίπου ημέρες και ο «Πρεσβευτής της πόλης μας» αμέσως απάντησε θετικά!. Στο τουρνουά έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν ομάδες όπως η Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου, η Γλυφάδα, η Βουλιαγμένη, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός Πειραιά και ακόμη  μία ομάδα του εξωτερικού.Το τουρνουά θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της Κ.Ο.Ε. και του Σ.Ε.Δ.Υ. 

Να τονίσουμε ότι οι σχέσεις Γ.Σ.Π. και Νηρέα Λαμίας είναι ιδιαίτερα καλές και αυτή την περίοδο οι δύο σύλλογοι συζητούν για ενίσχυση των κοινών δράσεων με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος σε Περιστέρι και Λαμία.Καλή επιτυχία στους νεαρούς του Βασίλη Καμάρη και ευχόμαστε το μοντέλο συνεργασιών που προωθεί ο Γ.Σ.Π. με στόχο την προβολή του αθλήματος , να το υιοθετήσουν και άλλοι σύλλογοι ... σε όλα τα αθλήματα.