Τελευταία ενημέρωση 02:27, 25 Απρ 2024

Θα ζει το «όνειρο της Κυριακής» στον Παράδεισο!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Από τη γειτονιά του Παραδείσου και όχι από τις όμορφες χωμάτινες αλλοτινές γειτονιές του Περιστερίου στη δεκαετία του ’60 θα ζει και θα βλέπει από σήμερα το «όνειρο της Κυριακής» ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Ο κορυφαίος πολεμικός ανταποκριτής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης κηδεύεται σήμερα στις 3.30 μ.μ στο Νεκροταφείο του Αγίου Βασιλείου και εκατοντάδες φίλοι, συνάδελφοι, πολιτικοί θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία. Στην περιστεριώτική γη που τον μεγάλωσε.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης χτυπήθηκε από την επάρατο νόσο τον περασμένο Απρίλιο. Την 1η Μαϊου έγινε η διάγνωση. Μαχητής όπως ήταν δεν το έβαλε κάτω. Η αρρώστια αυτή όμως είναι ανίκητη. Μέσα σε έξι μήνες σκληρής μάχης έφυγε αλλά άφησε πίσω του ένα τεράστιο έργο, μια μεγάλη κληρονομιά και ένα ανεπανάληπτο μεγαλείο ψυχής.

Τον Γιώργο Γεωργιάδη τον είχαμε συνηθίσει μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες να δίνει τις ανταποκρίσεις του από τους πολέμους και τα μεγάλα γεγονότα της υψηλίου. Τα γραπτά του είναι ελάχιστα και ένα από τα ελάχιστα είχα την τιμή από τον Γιώργο να μπουν στον πρόλογο του βιβλίου μου «Φτερούγισμα στη Δόξα – Special Edition». Ο Γιώργος έγραψε για τα παιδικά του χρόνια στο Περιστέρι και τον Ατρόμητο με ένα γλαφυρό, λυρικό τρόπο. Του έδωσε τον τίτλο «Το όνειρο της Κυριακής». Και θυμάμαι μου έδωσε το κείμενο σε χειρόγραφο και όχι με email ή stick. Αξίζει να κάνετε λοιπόν τον κόσμο όσοι δεν το διαβάσατε, να το διαβάσετε τώρα εδώ: http://www.peristerisports.gr/index.php/podosfairo/atromitos/item/9445-to-oneiro-tis-kyriakis-dia-xeiros-giorgou-georgiadi

Γιώργο σε ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανες!. Καλό ταξίδι να έχεις και Καλό Παράδεισο. Το «όνειρο της Κυριακής» σε περιμένει εκεί ψηλά!

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Νοέμβριος 2016 08:26
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το «τελευταίο αντίο» στον Γιώργο Γεωργιάδη »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας