Τελευταία ενημέρωση 08:13, 25 Απρ 2024

«Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά»

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ανακοίνωση για την υπέροχη Κυριακή που χάρισαν στους φιλάθλους του ΓΣΠ εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους.

«Ένα από τα πιο όμορφα Σαββατοκύριακα ήταν αυτό που μας πέρασε...

Αρχικά η ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ το Σάββατο στο οακα αγωνίστηκε ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΙΚΑ κόντρα στο χανούμι,αν και βρέθηκε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ,οι παίχτες μας με ψυχή από μέταλλο μάτωσαν την φανέλα και γύρισαν το παιχνίδι από 2-0 σε 2-2 και παραλίγο να κλέψουμε και το διπλό...Είναι αυτό που λέμε κάποιες φορές και το εννοούμε..."δεν μας νοιάζει τόσο το σκορ,όσο το να ιδρώνετε την φανέλα με το αστέρι"

ΤΩΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΓΑΤΙ...ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ!! 

Την Κυριακή μια ιστορική μέρα έλαβε χώρα στο κλειστό.Παρά την κατηγορία ,παρά τις τόσες ξενέρες τα τελευταία χρόνια και τα όποια άλλα προβλήματα ,ο κόσμος ανταποκρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στο κάλεσμα μας για την γιορτή των 45 χρόνων του Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ. Το κορεό ήταν ένα ρίσκο καθώς ήταν η πρώτη φορά που κάνουμε κάτι τέτοιο στο κλειστό,ωστόσο το αποτέλεσμά του δικαιώνει αρκετά όλους όσους έτρεξαν για αυτό,τόσο για την σωστή εκτέλεσή του όσο και από την εντύπωση που άφησε στον υπόλοιπο φίλαθλο κόσμο. 

Ωστόσο κάμποσες απουσίες δικών μας ανθρώπων που έπρεπε να είναι εκεί,το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ είμαστε εμείς και δεν μας ξενερώνει κανένας τους....Όλοι μαζί,όλοι μια γροθιά...τώρα που το πάμε όπως πρέπει!! 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

-Όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας,προσωπικό η όχι.

-Τα παιδιά του club που όλες αυτές τις μέρες έδωσαν και την ψυχή τους για να βγει αυτό το ωραίο αποτέλεσμα.

-Τον Αργύρη Πεδουλάκη για την αποδοχή του στην βράβευση που του κάναμε.

-Τους παίχτες της ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑΣ για την τιμή που μας έκαναν με την παρουσία τους αλλά και τις ακαδημίες της ομάδας.

-Τα τμήματα του πόλο και της κολύμβησης...Τον Αρσένη και τον Γιάννη Φέγγο για όλη την βοήθεια που μας προσέφερε,ξέρει αυτός...

-Τον ΟΦΚΑ Περιστερίου 

-Τον Πέτρο Μουγιάκο για όλην την προσφορά του στον σύλλογο και την παρουσία του στο κομμάτι μας με όλη την συγκίνηση που τον διακατείχε.

-και τέλος όλους αυτούς του γονείς που έφεραν τα παιδιά τους στο γήπεδο δίνοντας έναν διαφορετικό τόνο από τις άλλες φορές,αλλά συγχρόνως αποδεικνύοντας και στη πράξη πως κάθε παιχνίδι στο κλειστό είναι μια γιορτή..

ΣΕΒΑΣΜΟ σε παλιά φρουρά,νέα γενιά και λοιπούς "στρατιώτες" του συνδέσμου...Συνεχίζουμε όλοι μαζί ακόμα πιο δυνατά

Υγ1: Κρίμα σε όσους δεν μπόρεσαν να έρθουν για τους δικούς τους λόγους...πραγματικά έχασαν μια από τις χρυσές σελίδες του συλλόγου και του συνδέσμου μας.

Υγ2: Στους κλασσικούς μίζερους αφιερώνουμε αποκλειστικά την σκηνή που οπαδοί,γονείς με παιδιά και παίχτες, ΟΛΟΙ μαζί αγκαλιά τραγουδούσαμε για την

αγαπημένη μας ομάδα την ίδια στιγμή που αυτοί απουσίαζαν ψυχή και σώματι...

Υγ3: Ελπίζουμε για πολλούς να μην ήταν απλά μία γιορτή αλλά η αρχή για να αγκαλιάσουν ξανά την ομάδα σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται....».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ετοιμάζουν απόβαση στου Παπάγου! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας