Τελευταία ενημέρωση 01:35, 25 Απρ 2024
Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε ένα παιχνίδι με πολύ ένταση και εκνευρισμό ο ΠΟΑΛ ηττήθηκε με 2-1 από τον Άγιο Βασίλειο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Ανεξάρτητων Ομάδων

Πολλά χαμένες ευκαιρίες, με τετ α τετ για τον ΠΟΑΛ, με κατοχή της μπάλας ίσως και 90% αλλά το ρητό που λέει ότι αν δεν σκοράρεις όταν πρέπει τότε δέχεσαι γκολ ! Από το πρώτο λεπτό ο ΠΟΑΛ πίεζε τον Αγ.Βασίλη αλλά δεν ήταν εύκολο να "τρυπήσεις" μια ομάδα που ήταν ταμπουρωμένη με 9 παίχτες στην περιοχή της. Αλλά κυριολεκτικά η μπάλα δεν ήθελε με τίποτα να περάσει στα δίχτυα του Αγίου Βασιλείου.

Χαρακτηριστική φράση φίλου φιλάθλου «Παιδιά μέχρι αύριο να παίζατε γκολ δεν θα έμπαινε».  Εκείνο που έλειπε ήταν το πάθος. Κάτι που είχε ο Αγ. Βασίλης παρόλο που δεν έκανε αισθητή την παρουσία του, παρά ελάχιστες φορές, την εστία μας.    Το πρώτο γκολ προήλθε από οφσάιντ που  δεν έπρεπε να το κατοχυρώσει ο διαιτητής υπέρ του Αγίου Βασιλείου.  

Ο διαιτητής του αγώνα δεν έκανε πολύ καλό παιχνίδι και τα παράπονα και των δύο ομάδων ήταν έντονα. Ο ΠΑΟΛ  μόλις στο 55" κατάφερε και ισοφάρισε το σκορ σε 1-1 και συνέχισε να πιέζει συνεχώς τον Αγ. Βασίλη χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ. Στο 57' ήρθε το δεύτερο γκολ για τον Αγ. Βασίλη κάνοντας τα πράγματα πιο δύσκολα και μεταφέροντας πολύ άγχος στα πόδια των ποδοσφαιριστών . Τρία δοκάρια και πάνω από 15 τελικές έχασε ο ΠΟΑΛ αλλά τίποτα δεν άλλαξε και γνώρισε μια ήττα που ασφαλώς και δεν άξιζε.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Νικηφόρα πρεμιέρα ο Ταξιάρχης »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας