Τελευταία ενημέρωση 08:29, 20 Απρ 2024

Το γοερό κλάμα του Πέτρου Μουγιάκου στη γιορτή των Fentagin

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ένας  από τους ανθρώπους στους οποίους οφείλει την ύπαρξη του ο ΓΣΠ είναι ο Πέτρος Μουγιάκος.

Επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου και απολύτως δικαιολογημένα βάση της τεράστιας προσφοράς του στον σύλλογο, ο οποίος είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια έχει αποστασιοποιηθεί. Και το δείχνει με την απουσία του από τους αγώνες της ομάδες που λατρεύει και όλοι ξέρουμε πόσο λατρεύει τον ΓΣΠ αλλά και από τις κοινωνικές της εκδηλώσεις.

Απουσίασε για παράδειγμα από τη γιορτή που είχε κάνει  ο σύλλογος στις αρχές του χρόνου στο «Θέατρο Πολιτών».Μια πανέμορφη γιορτή με πολύ παρελθόν από την οποία απουσίαζε ένας από τους θεμέλιους λίθους αυτού του συλλόγου.

Ο Πέτρος Μουγιάκος ένας παθιασμένος Ατρόμητος και ΓΣΠ ή ΓΣΠ και Ατρόμητος έδωσε ωστόσο χθες το παρών στη γιορτή στο κλειστό και όλοι τον είδαμε να κάθεται σε μια γωνία δίπλα από τους οργανωμένους.

Στην είσοδο του κλειστού συναντήθηκε πράγματι με τον Φίλιππο Κότση. Ο πρόεδρος του ΓΣΠ τον καλωσόρισε έδειξε τη χαρά του που τον ξαναείδε και του ζήτησε να έρχεται πιο συχνά στο γήπεδο. «Εμένα σήμερα με κάλεσαν οι Fentagin» του απάντησε ο Μουγιάκος παρουσία φιλάθλων και έτσι εξηγείται η διακριτική παρουσία του σε μια γωνιά του κλειστού που δεν ταιριάζει σε έναν παράγοντα της αξίας του ήθους και του μεγέθους του Πέτρου Μουγιάκου.Δεν ταιριάζει αυτός ο άνθρωπος με την τεράστια προσφορά να κάθεται σε μια άκρη, έστω και αν με τον τρόπο αυτό ήθελε να τιμήσει τους οργανωμένους που τον κάλεσαν στη γιορτή τους.

Ακόμη κι έτσι ο Μουγιάκος έδειξε την ποιότητα του ως άνθρωπος, τίμησε τα παιδιά που τον κάλεσαν και δεν τον ξέχασαν. Και όταν στο τέλος του αγώνα άναψαν οι αναπτήρες και ξεκίνησε αυτό το ανατριχιαστικό τραγούδι «θα σε αγαπώ αιώνια 45 χρόνια» αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος ξέσπασε σε γοερά κλάματα. Σε κλάματα για τον αγαπημένο του ΓΣΠ που τόσο λατρεύει!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Νοέμβριος 2016 16:23
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας