Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το γενέλθιο party των Fentagin για τον ΓΣΠ

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το γενέθλιο party των 45 ετών από την ίδρυση του ΓΣΠ ετοιμάζουν την Κυριακή οι οργανωμένοι φίλαθλοι Fentagin στον αγώνα με τον Πρωτέα Βούλας (17.00).

Η ανακοίνωση μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους αναφέρει τα εξής:

«Οι ώρες για το μεγάλο πάρτυ της Κυριακής λιγοστεύουν όλο και περισσότερο,η στιγμή που θα μπούμε στο κλειστό και θα τραγουδήσουμε για την Γ.Σ.Πάρα μας για τα 45 χρόνια που έκλεισε,πλησιάζει όλο και πιο πολύ..Οι μηχανές του συνδέσμου έχουν πάρει μπρος για τα καλά και όλα όσα ετοιμάζονται για την Κυριακή τελειώνουν στην ώρα τους..!!

Το ομαδικό πρόγραμμα μας:

-Σήμερα Παρασκευή μαζευόμαστε όλοι στο club όχι μόνο για να γουστάρουμε όπως πάντα αλλά και για ενημέρωση με σκοπό την καλύτερη οργάνωση της Κυριακάτικης γιορτής,αγοράζουμε το νωρίτερο το 5ευρο εισιτήριο του αγώνα καθώς επίσης και την επετειακή μπλούζα της Γ.Σ.Πάρας για τα 45 χρόνια,η τιμή της οποίας είναι 6ευρώ.

-Το Σάββατο ξαναμαζευόμαστε στο club για να δούμε την ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ κόντρα στο χανούμι,αγώνας είναι στις 19:30.Απο νωρίς ψήνουμε,πίνουμε μπύρες και γουστάρουμε με την ΜΠΛΕ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΜΑΣ..ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ..!!

-Την Κυριακή OΛΟΙ μαζευόμαστε στο κλειστό..η είσοδος των FENTAGIN θα γίνει από τις 4 με μοναδικό σκοπό να είμαστε όλοι μέσα απο νωρίς για την καλύτερη οργάνωση αλλά και το στήσιμο της όλης φάσης..!!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΕΣΙΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ..!!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ..!!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ..!!».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2016 22:12