Τελευταία ενημέρωση 10:13, 16 Απρ 2024

Τσιαντάκης: Ο μοναδικός Ατρόμητος και Μουντιαλικός

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Είναι αλήθεια ότι ο Νίκος Τσιαντάκης (στο ξεκίνημα της καριέρας του τον ξέραμε ως Τσαντάκη) έχει «κατηγορηθεί» επειδή έχει ρίξει «μαύρη πέτρα» πίσω του και δεν έρχεται να παρακολουθήσει τους αγώνες της ομάδας που τον ανέδειξε όπως και πολλοί ακόμη παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου.

Είναι επίσης αλήθεια ότι επέλεξε ο ίδιος αυτή την στάση και να αποστασιοποιηθεί από τα κοινά του ελληνικού ποδοσφαίρου και οι εμφανίσεις του να είναι σπάνια. Δεν είναι ότι δεν πηγαίνει μόνο στους αγώνες του Ατρόμητου και πηγαίνει στους αγώνες πχ του Ολυμπιακού. Δεν πηγαίνει πουθενά. Πάντα όμως αναφέρεται με αγάπη και τρυφερότητα για τον Ατρόμητο. Ο Νίκος Τσιαντιάκης είναι Ατρόμητος!. Πάντα όταν αναφέρεται στον Ατρόμητο χρησιμοποιεί εκφράσεις του τύπου «δεν παίξαμε καλά, ήμασταν πολύ καλοί» που αποδεικνύουν ότι μέσα στην καρδιά του υπάρχει πολύς χώρος για το αστέρι.

Και κάποια στιγμή πρέπει λοιπόν να αποκασταθεί ο μοναδικός γηγενής ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου που αγωνίστηκε σε Μουντιάλ. Ο Νίκος ήταν από τα βασικά στελέχη της Εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Αμερικής του 1994 στο οποίο είχαμε αποτύχει παταγωδώς.

Ο Νίκος Τσιαντάκης γεννήθηκε στα Τρίκαλα αλλά ήρθε στην Αθήνα σε ηλικία 5 ετών. Στα 11 του γράφθηκε στον Ατρόμητο και είχε προπονητή τον Μάνο Σταματάκο. Στα 14 του σταμάτησε από τον Ατρόμητο γιατί έφυγε ο Σταματάκος και έπαιζε σε μια ανεξάρτητη ομάδα τον Αίαντα Κολωνού. Επέστρεψε μετά από ένα χρόνο με προπονητή τον Κυριάκο Καλκιτανίδη. Τον Φεβρουάριο του 1981 έγινε επαγγελματίας. Αγωνίστηκε σε 119 παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στη Β’ Εθνική και πέτυχε 17 γκολ. Τον ήθελαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός και η τότε διοίκηση έκανε…ντρίμπλα Τον έδωσε με μετεγραφή στον Πανιώνιο και από εκεί δόθηκε στον Ολυμπιακό στον οποίο έκανε μεγάλή καριέρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Δεκέμβριος 2014 15:07
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το Δημοτικό Κολυμβητήριο παίρνει... χρώμα »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας