Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σάμπα η ΠΟΑΛ με Σαμπάρμπιαν (7-1)

Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αήττητος πέρασε ο ΠΟΑΛ στην επόμενη φάση του κυπέλλου ανεξαρτήτων ομάδων Περιστερίου  λες και χόρευε σάμπα πάνω στο τερέν επικρατώντας ολοκληρωτικά της Σαμπάρμπιαν με σκορ 7-1.

Η ομάδα του Πάνου Παπαχρήστου ήταν για μια ακόμα φορά κυρίαρχη του αγώνα. Μόλις στο 20' ο Αναγνωστόπουλος με μια φωτοβολίδα από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0.

Η ΠΟΑΛ είχε την υπεροχή και με εναλλαγές του παιχνιδιού είτε από αριστερά με τον Αργυρόπουλο, Περιστέρη και Αντωνίου είτε από δεξιά με τους Σκενδέρη, Αναγνωστόπουλο και Τσιλιβαράκο σφυροκοπούσε την ομάδα της Σαμπάρμπιαν συνεχώς κάνοντας για το 2-0, ξανά, με τον πολύ καλό Αναγνωστόπουλο. Ο ΠΟΑΛ δεν αρκέστηκε στο 2-0 και παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Αντωνίου ανέβασε το σκορ στο 3-0.

Ο εξίσου πολύ καλός Δημάκης έκανε το 4-0 και ακολούθησε ο Λάμπρου κάνοντας το 5-0. Ο Τάκος μπαίνοντας αλλαγή και με πολύ όρεξη εκτός από τα αμυντικά καθήκοντα ήταν και ο σκόρερ του έκτου γκολ.

Μια κακή στιγμή της άμυνας και χωρίς να αντιληφθούν το σφύριγμα της σέντρας από τον διαιτητή μπήκε το μοναδικό γκολ απο τη Σαμπάρμπιαν. Λίγο πριν το τέλος ο Αντωνίου έκλεισε με ένα άλλο ένα γκολ, ανεβάζοντας το δείκτη στο 7-1. Πολύ καλοί όλοι οι ποδοσφαιριστές με τους Σκενδερη Αναγνωστόπουλο, Αντωνίου, Τσιλιβαράκο, Δημάκη κορυφαίους.

Έπαιξαν οι: ΣΟΥΡΣΟΣ,ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΗΤΣΗΣ,ΚΟΤΣΑΛΟΣ,ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ,ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ,

ΣΑΡΑΦΗΣ,ΔΗΜΑΚΗΣ,ΑΝΤΩΝΙΟΥ,ΤΣΙΛΙΒΑΡΑΚΟΣ,ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΛΑΜΠΡΟΥ,

ΠΑΝΤΑΖΗΣ,ΔΑΧΤΥΛΙΔΗΣ,ΤΑΚΟΣ,ΚΡΗΤΙΚΟΣ.