Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Μετά την ισοφάριση πατούσαμε καλύτερα»

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην τελική ευθεία μπαίνει από αύριο η προετοιμασία του Αγίου Ιεροθέου για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής στην Κρήτη με τον Ερμή Ζωνιανών.

Η νίκη επι του Εθνικού αποτελεί παρελθόν ωστόσο ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης κάνοντας το απολογισμό της συγκεκριμένης αναμέτρησης τόνισε τα εξής:

« Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ιστορική ομάδα. Στο πρώτο εικοσάλεπτο ο Εθνικός μας αιφνιδίασε με τον τρόπο παιχνιδιού του και εκεί δεχτήκαμε το γκολ. Αυτό το τέρμα μας αφύπνισε, αρχίσαμε και πατάγαμε καλύτερα στο γήπεδο, βρίσκαμε διαδρόμους και ''μίλησε'' η εμπειρία και η ποιότητα των παικτών. Ισοφαρίσαμε και χάσαμε τρεις κλασσικές ευκαιρίες για να διευρύνουμε το σκορ.

Στην επανάληψη μπήκαμε στον ίδιο ρυθμό, αλλά είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή και οργανωμένη άμυνα του Εθνικού που δεν μας επέτρεψε να τελειώσουμε τις φάσεις. Τελικά με το Σουφλα που κέρδισε και εκτέλεσε το πέναλτι προηγηθήκαμε και μετά ήταν πολύ δύσκολο για τον Εθνικό να μας ισοφαρίσει, γιατί έξυπνα με την κατοχή τελειώσαμε το παιχνίδι.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες του ρόστερ γιατί όλοι έζησαν το παιχνίδι και συγχαρητήρια στον Εθνικό γιατί εκτός παρελθόν έδειξε ότι έχει παρόν και με αυτούς τους παίκτες θα έχει και μέλλον».