Τελευταία ενημέρωση 01:21, 24 Απρ 2024

Κότσαλος:«Το μυστικό της επιτυχίας μας»

Κατηγορία Χρυσούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς είναι η Χρυσούπολη η οποία ενώ πέρσι ξεκίνησε με εφτά συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ φέτος η πορεία της είναι εκ διαμέτρου αντίθετη. Σύμφωνα με τον προπονητή της τον πολύπειρο Βαγγέλη Κότσαλο οφείλεται στη νοοτροπία που έχει περάσει στην ομάδα αλλά και στον τρόπο λειτουργίας της Ανδρικής και Εφηβικής Ομάδας ως μια αλυσίδα.

«Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να εμφυσήσω τη νοοτροπία του νικητή στους παίκτες. Πάντα κάποιοι παίκτες θα φεύγουν και πάντα κάποιοι θα έρχονται, το θέμα είναι να υπάρχει σωστή νοοτροπία και διάθεση για νίκη σε κάθε παιχνίδι» δήλωσε ο Βαγγέλης Κότσαλος και συνέχισε:

« Αυτό κάνουμε στην Χρυσούπολη γι’ αυτό και τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά. Επιπλέον είναι πολύ σημαντικό που η Ανδρική και Εφηβική κάνουν μαζί προπόνηση υπό την επίβλεψη μου γεγονός που βοηθάει τα παιδιά. Και οι δύο ομάδες παίζουν με την ίδια τακτική και εύκολα μπορώ να ανεβοκατεβάζω παίκτες ανάλογα με τις ανάγκες που έχω σε κάθε αγώνα.

Έτσι όποιος παίκτης από την Εφηβική Ομάδα μπαίνει στην Ανδρική δεν έχει πρόβλημα προσαρμογής. Ας μην ξεχνάμε ότι η Εφηβική Ομάδα κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα στην ΕΠΣΑ κάτι που σημαίνει ότι έχει πολύ ταλέντο» κατέληξε η παλιά δόξα του Ατρόμητου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στο ντέρμπι χωρίς Καμαρέτσο-Σαμπαζιώτη »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας