Τελευταία ενημέρωση 01:35, 04 Ιουλ 2020

Πατατανές: «Όλοι μπορούν να κάνουν λάθη»

Κατηγορία Γυναικείο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μπορεί η γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου να πήρε πανάξια τον βαθμό της ισοπαλίας στον αγωνιστικό χώρο στο ματς με την Γλυφάδα, μετά το 1-1 στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά μάλλον θα χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά! Ο λόγος είναι η χρησιμοποίηση της αρχηγού του «αστεριού», Μαίρης Τράγου, η οποία τελικά ήταν τιμωρημένη.

Το peristerisports επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Αντώνη Πατατανέ και αυτός μας μίλησε για το θέμα, τονίζοντας πως οι αγώνες πρέπει να κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο και όχι έξω από αυτόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Εμείς έχουμε μάθει να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια στο γήπεδο και να προσπαθούμε να παίρνουμε βαθμούς εκεί και όχι στα χαρτιά. Τα λάθη είναι ανθρώπινα και εδώ έχουν κάνει το ίδιο λάθος μεγάλες ομάδες με τεράστια ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε ευρωπαϊκό τους παιχνίδι.

Όλοι μπορούν να κάνουν λάθη. Το θέμα είναι να είσαι σωστός στους αγωνιστικούς χώρους και να παίρνεις τα παιχνίδια εκεί. Δεν είναι ωραίο παράδειγμα αυτό και για το γυναικείο ποδόσφαιρο, το οποίο θέλουμε να ανέβει. Εμείς χρησιμοποιούμε νέα κορίτσια και το παράδειγμα που πήραν είναι ότι δεν έχει σημασία το τι έκαναν στο γήπεδο, αλλά τι έγινε έξω από αυτό και είναι άσχημο. Αυτό το παράδειγμα θέλουν να δώσουν στα νέα κορίτσια που ασχολούνται με το γυναικείο ποδόσφαιρο. Με τέτοια παραδείγματα τα παιδιά ξενερώνουν και αντί για άνοδο του γυναικείου ποδοσφαίρου, έχουμε ακόμη μεγαλύτερη κάθοδο».

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Οκτώβριος 2016 12:59
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Xειρουργήθηκε η Φυτίλη »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Τίτλοι τέλους με Μάντσον!

Τίτλοι τέλους με Μάντσον!

03 Ιουλ 2020 ΠΑΕ Ατρόμητος

«Θωρακίστηκε» με Μαυροκεφαλίδη!

«Θωρακίστηκε» με Μαυροκεφαλίδη!

03 Ιουλ 2020 ΓΣ Περιστερίου

Ανανέωσε με τρεις

Ανανέωσε με τρεις

03 Ιουλ 2020 Ανθούπολη

Απέκτησε και Παούρη

Απέκτησε και Παούρη

03 Ιουλ 2020 Κηπούπολη

Επένδυση με Μενάι

Επένδυση με Μενάι

03 Ιουλ 2020 Άγιος Ιερόθεος

Πέντε ανανεώσεις

Πέντε ανανεώσεις

02 Ιουλ 2020 ΑΟ Περιστερίου

Διαζύγιο με Τσίτο

Διαζύγιο με Τσίτο

02 Ιουλ 2020 Φίλιππος

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας