Τελευταία ενημέρωση 09:55, 20 Οκτ 2021

Δύο χρόνια μαζί στην ενημέρωση!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα. Σαν το νερό που κυλάει στο ρυάκι. Αρκεί να κυλάει όμως χωρίς να βρίσκει εμπόδια στο δρόμο του και να καταλήγει ήρεμα στον προορισμό του.

Η διαδρομή που κάνει λοιπόν το peristerisports στα δύο χρόνια ζωής του κυλάει ήρεμα και φυσιολογικά.

 Την ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο του 2014, είμαστε στον Οκτώβριο του 2016 και συνεχίζουμε. Μαζί με τις ομάδες και τους συλλόγους του Περιστερίου και μόνο αυτές. Μας ενδιαφέρει το Περιστέρι και μόνο το Περιστέρι.

Θα μπορούσε να σας «φορτώσουμε» με επιπλέον ειδήσεις, με πιπεράτα θέματα, με εικόνες και θέματα από τη γενική επικαιρότητα που τραβούν την προσοχή αλλά συνειδητά δεν το κάνουμε. Δεν μας ενδιαφέρουν οι επισκέψεις και τα like, μας ενδιαφέρει αποκλειστικά η ενημέρωση των περιστεριωτών φιλάθλων, των γονέων, των αθλητών. Τίποτα άλλο. Και ας έχουμε να «αντιμετωπίσουμε» την ερασιτεχνική νοοτροοπία πολλών σωματείων η οποία πραγματικά είναι ανίκητη. Εμείς επιμένουμε και θα επιμένουμε περιστεριώτικα!

Μας αρκεί που μας έχετε αγκαλιάσει και από τις πρώτες μέρες κιόλας το peristerisports είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στην πόλη μας. Χωρίς να θέλουμε να ευλογήσουμε τα γένια μας.

Θα ήταν φυσικά παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τις εταιρίες που υποστηρίζουν αυτό το εγχείρημα και τις οποίες μπορείτε να δείτε επισκέπτοντας την κεντρική αλλά και τις εσωτερικές σελίδες του site. Όπως μας υποστηρίζουν για να υπάρχουμε καλό είναι κι εσείς να τις υποστηρίζετε γιατί είναι περιστεριώτικες και πρέπει κάθε τι που είναι από τον τόπο μας να το επιβραβεύουμε. Γιατί η αγορά του Περιστερίου μας έχει όλους ανάγκη βοηθώντας ο ένας τον άλλον. Κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν βέβαια αλλά αυτό είναι ιδίωμα του λαού μας και όχι της πόλης μας. Να μας...αλλάξουμε δεν μπορούμε.

Μπαίνουμε πια στον 3ο χρόνο που είμαστε μαζί. Βήμα  βήμα καλά να είμαστε όλοι και προχωράμε. Την υγειά μας να έχουμε, την υγειά σας να έχετε!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Οκτώβριος 2016 09:53
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η αφίσα που σημάδεψε τα παιδικά μου χρόνια! »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Στρέφει το βλέμμα του στον Ιωνικό
Μια νίκη και μια ήττα!

Μια νίκη και μια ήττα!

19 Οκτ 2021 Φίλιππος

«Back to Εurope»  εντός αύριο  με Μπάκεν Μπέαρς,

«Back to Εurope» εντός αύριο με Μ…

19 Οκτ 2021 ΓΣ Περιστερίου

Σαλούστρος: «Να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει»
Πήρε την πρώτη νίκη!

Πήρε την πρώτη νίκη!

18 Οκτ 2021 Γαλαξίας

Διπλό στο Μπραχάμι και κορυφή!

Διπλό στο Μπραχάμι και κορυφή!

18 Οκτ 2021 ΑΟ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας