Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελπίζει σε δικαίωση συνεχίζοντας τη «μάχη»!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Με σύνθημα «Στο δικό μας Περιστέρι», ο υγρός στίβος του Γ.Σ.Π.  προσπαθεί ρομαντικά να ενημερώσει τον κόσμο του Περιστερίου για την άδικη όπως θεωρεί συμπεριφορά του ΑΟΔΗΠ απέναντί του.

 

Ο Γ.Σ.Π. με 3 ωροδιαδρομές λιγότερες από πέρυσι στην κολύμβηση και με μεταβολή 1 ½ ώρας σε σχέση με το περσινό πλάνο προπονήσεων της υδατοσφαίρισης, δυσκολεύεται κάθε Σάββατο πλέον να ακολουθήσει  το πλάνο για άνοδο στην Α1 μέσα στα επόμενα χρόνια.

 Μέσα από την ανοικτή ομάδα «Το Περιστέρι παίζει ... WaterPolo» γίνονται τακτικές αναφορές για την πορεία και στάση του Γ.Σ.Π. σε θέματα αθλητικά , δράσεων στην πόλη και της κοινωνικής του συνεισφοράς!

 Μέχρι την βραδιά Υδατοσφαίρισης, που είναι την ερχόμενη Τετάρτη 19 Οκτωβρίου με επίσημη καλεσμένη την Εθνική Ανδρών  , η επικοινωνία με τους φίλους του Γ.Σ.Π. θα είναι μέσω της ανοικτής αυτής ομάδας στο Facebook. Μετά την βραδιά Υδατοσφαίρισης η επικοινωνία με τον κόσμο του Περιστερίου θα γίνει με διαφορετικό τρόπο.

 Οι άνθρωποι του υγρού στίβου θεωρούν ότι ο ΑΟΔΗΠ τους… ξεκρέμασε τον τίτλο του «Πρεσβευτή του Περιστερίου» που τους είχε αποδώσει ο Ανδρέας Παχατουρίδης τιμώντας την ιστορία και την πορεία του Συλλόγου. Και περιμένουν από τον δήμαρχο της πόλης να δώσει άμεσα λύση ξανακρεμώντας τον τίτλο στον Γ.Σ.Π.