Τελευταία ενημέρωση 18:46, 19 Απρ 2024

Άριστα (με τόνο) στην πρόβα τζενεράλε η ΠΟΑΛ

Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εξαιρετική ήταν η ΠΟΑΛ στο τελευταίο τεστ προετοιμασίας για τη νέα περίοδο με αντίπαλο τον Όλεθρο τον οποίο κέρδισε με σκορ 7-1 έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση και καρέ γκολ από τον τρομερό  Λάμπρου.

Η διαστημική τετράδα Γκράβαρη, Σαράφη, Περιστέρη,Τσιλιβαράκο, ήταν αυτή που έδωσαν να καταλάβει στην ομάδα του Ολέθρου ότι το πάνω χέρι το έχει η ΠΟΑΛ. Με μια αμυντική λειτουργία υπό την καθοδήγηση του αρχηγού, Μήτση και με τους εξαιρετικούς μπακ, δεξιά Αργυρόπουλο, αριστερά Δάνα και κεντρικό στόπερ τον Κότσαλο, δεν έδωσαν το δικαίωμα στους επιθετικούς του Όλεθρου να πλησιάσουν τα δοκάρια του Σούρσου που για μια ακόμα φορά κατέβασε τα ρολά.

 Ο πολύ γρήγορος Δημητρίου από αριστερά έκανε πολύ δύσκολη τη ζωή των αμυντικών του Ολέθρου αφού όταν αποφάσιζε να μπει στα καρέ του αντιπάλου δεν μπορούσε να τον σταματήσει κανείς.  Ένας Λάμπρου καταπληκτικός, ψυχρός εκτελεστής που με τέσσερα γκολ δήλωσε πολύ έτοιμος για την πρώτη επίσημη μάχη του Κυπέλλου που ξεκινά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Από τα πρώτα λεπτά η ΠΟΑΛ ήταν ο ρυθμιστής του παιχνιδιού με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας που είχε ως αποτέλεσμα την συντριπτική κατοχή Το ημίχρονο τελείωσε 3-0 με τον προπονητή  Παναγιώτη Παπαχρήστου να δίνει δικαίως σε όλα τα παιδιά τα εύσημα για την απόδοσή τους.

 Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ΠΟΑΛ δεν σταμάτησε το ρυθμό της και έχοντας μπει δεξί μπακ ο Χολόγκιτας, δεξί εξτρέμ ο Αντωνόπουλος και περνώντας ο Αργυρόπουλος στόπερ με τον Μήτση, αύξησαν το δείκτη του σκορ, σημειώνοντας ακόμα τέσσερα γκολ.

 Ο Όλεθρος ελάχιστες φορές πίεσε την άμυνά της ΠΟΑΛ και  σε μία και μόνο αντεπίθεση κατάφερε να πετύχει το μοναδικό της γκολ. . Θετική εντύπωση προκάλεσε η παρουσία των φίλων- φιλάθλων της ΠΟΑΛ παρά το Σαββατόβραδο.

Έπαιξαν οι: Σούρσος, Αργυρόπουλος, Μήτσης, Κότσαλος, Δάνας, Σαράφης, Γκράβαρης, Περιστέρης, Τσιλιβαράκος, Δημητρίου, Λάμπρου, Χολόγκιτας, Αντωνόπουλος, Δαχτυλίδης Τα τέρματα σημείωσαν. Λάμπρου 4, Χολόγκιτας 1 Σαράφης 1, Αντωνόπουλος 1

Σήμερα Δευτέρα και ώρα 16:00, ο Ποδοσφαιριστής της ΠΟΑΛ Νίκος Αργυρόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη στον ιντερνετικό σταθμό "Postgame" με τον Δημοσιογράφο Ευθύμη Παπανικόλαου. Θέμα της εκπομπής το "Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Περιστερίου" και η ομάδα. Είναι μια ευκαιρία για τους φίλους που δεν γνωρίζουν το Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα και την ΠΟΑΛ να ακούσουν την εκπομπή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Ταξιάρχης τελευταίο τεστ με Θησέα 3-2 »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας