Τελευταία ενημέρωση 21:51, 19 Απρ 2024

Και στη Βυτίνα όλα θύμιζαν Περιστέρι!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

  Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Τεχνικό Διευθυντή Υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος Τόλη Αποστόλου και τον Γενικό Αρχηγό του ΑΠΣ Ατρόμητος Θανάσης Κασπίρη οι οποίοι μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα της Κ15 στην Τρίπολη βρέθηκαν στη Βυτίνα μαζί με την παρέα τους για να γευματίσουν πριν πάρουν το δρόμο της επιστροφής.

Στην ταβέρνα «Αρχοντικό» που έκαναν την «μπούκα για τη μάσα» συνάντησαν οικεία πρόσωπα που έκαναν την παραμονή τους στο ορεινό θέρετρο της Αρκαδίας ακόμη πιο ευχάριστη. Εκεί ήταν ο περιστεριώτης δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Ανδρέα Παχατουρίδη και πρώην πρόεδρος του ΑΟΔΗΠ Ανδρέας Σχίζας ο οποίος μένει πλέον τους περισσότερους μήνες του χρόνου στη Βυτίνα μαζί με τον πρόεδρο της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας τον Θοδωρή Κοσμά.

Αλλά και ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας Γιώργος Γόντικας έχει ρίζες από το Περιστέρι και είναι στενός συγγενής με τον παλαίμαχο Καίσαρα Τσιριμιάγκο. Όλοι  «έγιναν ένα», ο Ατρόμητος μπήκε στο κέντρο της συζήτησης και «να τα κοντοσούβλια,να  τα παϊδάκια» πάνω στο τραπέζι για ένα υπέροχο τραπέζι που κυριολεκτικά απόλαυσαν.

Την παρέα αποτελούσαν η συνεργάτης του Τόλη Αποστόλου, Άννα Μπαντράνη και οι ζακυνθινοί  από την Ακαδημία του ΑΟ Τσιλιβή Διονύσης και Θόδωρος Πομώνη,  Patrick Nguema, Ζαχαρίας Σέλληνας που είχαν ταξιδέψει από το Ζάντε για να δουν τα παιδιά τους που παίζουν στην Κ15. Και όπως αντιλαμβάνεστε η νίκη στις καθυστερήσεις με 2-1 επί του Αστέρα είχε κάνει τη διάθεση πιο ευχάριστη και το υπέροχα «κοψίδια» κατέβαιναν με άνεση στο στομάχι τους σαν το νερό που κυλάει στο ρυάκι!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Οκτώβριος 2016 14:50
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Καίσαρας πήρε εξιτήριο από τον «Ευαγγελισμό»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας