Τελευταία ενημέρωση 21:12, 24 Απρ 2024

Δεύτερη σερί νίκη (στο 90') με Διαγόρα

Κατηγορία Γαλαξίας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μεγάλη νίκη με 1-0 πέτυχε ο Γαλαξίας εναντίον του Διαγόρα Αιγάλεω για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' κατηγορίας.

 Η νίκη λαμβάνει διαστάσεις θριάμβου γιατί η περιστεριώτικη ομάδα πέρα από τις γνωστές απουσίες, βασικών ποδοσφαιριστών,αναγκάστηκε κατά την διάρκεια του αγώνα να κάνει δυο αναγκαστικές αλλαγές και να παίξει με παίκτη λιγότερο για 35 περίπου λεπτά μετά από σοβαρούς τραυματισμούς του Μαύρη και του Ουρσίνι με τον τελευταίο να διακομίζεται με ασθενοφόρο στο Αττικό νοσοκομείο όπου του τοποθετήθηκε νάρθηκας, μετά την διάγνωση για ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου.στο γόνατο.

Το παιγνίδι ήταν ιδιαίτερα δυνατό με το πρώτο ημίχρονο ισορροπημένο και τον Διαγόρα να έχει την μεγάλη φάση πλην όμως ο Παντέλης με εκπληκτική επέμβαση σε τετ-α-τετ έσωσε την ομάδα..

Στο Β' ημίχρονο ο Γαλαξίας μπήκε δυνατά και σε διάστημα 2 λεπτών είχε 2 δοκάρια ένα μετά από σουτ του Νεμπούτ εκτός περιοχής και ένα ακόμη μετά από σουτ του Ραζάκη από κοντά.

Στο 62 λεπτό είχαμε ταυτόχρονα τους 2 σοβαρούς τραυματισμούς με αποτέλεσμα για τα εναπομείναντα λεπτά συν τις καθυστερήσεις, να αγωνισθεί ο Γαλαξίας με 10 παίκτες καθώς είχαν ήδη πραγματοποιηθεί 2 αλλαγές με την μία αναγκαστική του Πατσιμά.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές υπερέβαλαν εαυτό και αφού ο Παντέλης πραγματοποίησε άλλη μια σπουδαία επέμβαση σε νέο τετ-α-τετ, η ομάδα του Περιστερίου είχε και τρίτο δοκάρι μετά από κτύπημα φάουλ του Κανδυλιώτη.

Τελικά ο Γαλαξίας δικαιώθηκε στο 90 λεπτό όταν μετά από γρήγορη αντεπίθεση ο Σπυρίδης πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα ο οποίος και τον ανέτρεψε. Το πέναλτι χτύπησε ο Καραγκούνης με επιτυχία μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς παικτών και των φιλάθλων της ομάδας του Περιστερίου.

Βασικοί για τον Γαλαξία αγωνίστηκαν οι: Παντέλης, Περουκανέας, Κανδυλιώτης, Θωμογλου, Μασούρης, Μαύρης, Ουρσίνι, Πατσιμάς, Νεμπούτ, Καραγκούνης και Ουγκουρεάνου.

Αγωνίστηκαν και οι Ραζάκης,Σπυρίδης και Ρομπάνος.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Οκτώβριος 2016 07:21
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Συνέχεια από εκεί που σταμάτησε! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας