Τελευταία ενημέρωση 06:21, 25 Σεπ 2020

Γλαύκος:«Ευχαριστούμε τον ΑΟΔΗΠ»

Κατηγορία Γλαύκος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η διοίκηση του Γλαύκου Περιστερίου απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη αναφορικά με το μοίρασμα των διαδρομών στο κολυμβητήριο της Χωράφας. Η επστολή αναφέρει τα εξής:

«Ο Κ.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΛΑΥΚΟΣ ευχαριστεί θερμά την πλειοψηφούσα δημοτική αρχή του Δήμου Περιστερίου και κυρίως τους υπεύθυνους του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου για τη δίκαιη απόφαση που πάρθηκε τη νέα αθλητική σεζόν 2016 – 2017, όσον αφορά το μοίρασμα των διαδρομών στους τρεις συλλόγους που χρησιμοποιούν το δημοτικό κολυμβητήριο.

Ο Κ.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΛΑΥΚΟΣ όλα τα χρόνια της ύπαρξής του πρεσβεύει την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΙΣΟΤΗΤΑ, απέναντι σε όλα τα παιδιά του Περιστερίου, που κολυμπούν στο δημοτικό κολυμβητήριο, χωρίς να τα ξεχωρίζει σε ποια ομάδα ανήκουν.

Οι υπεύθυνοι του Δήμου Περιστερίου, σεβάστηκαν όλα τα παιδιά που αθλούνται και μοίρασαν ΔΙΚΑΙΑ και ΙΣΟΤΙΜΑ, στους τρεις Συλλόγους τις διαδρομές. Γιατί, δικαίωμα στην άθληση έχουν όλοι. Και παρόλο που κάποιοι προσπάθησαν να αλλάξουν την απόφαση αυτή του Δήμου, στις 08 Οκτωβρίου 2016 η δημοτική αρχή έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και κράτησε σταθερή την απόφαση που είχε λάβει, ως προς τις διαδρομές.

Εμείς ως Κ.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΛΑΥΚΟΣ, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ και ΔΗΜΟΣΙΑ, τους υπεύθυνους για τη ΣΩΣΤΗ και ΔΙΚΑΙΗ απόφασή τους».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πετυχημένη χρονιά η Τεχνική Κολύμβηση! »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας