Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Φιγουρίνι» ο «Άγιος», τον Ηλυσιακό 2-1

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ομάδα φιγουρίνι ο Άγιος Ιερόθεος πέρασε πολύ πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα το εμπόδιο του Ηλυσιακού με σκορ 2-1 στο γήπεδο του Ηφαίστου.

 

Μια κλάση ανώτερος από την αρχή του αγώνα, με διαφορά ποιότητας στον τρόπο παιχνιδιού, ο Άγιος Ιερόθεος που ντουμπλάρισε τις νίκες του στο Περιστέρι (είχε προηγηθεί το 3-0 επί του Ιαλυσού) επέβαλε πλήρως τον ρυθμό.

Με άξονα τον Καραμέρη από τα πόδια του οποίου περνούσε η μπάλα και βασικό εκφραστή τον Πανούση που ταλαιπώρησε τον έμπειρο Χρήστο Πιπίνη, οι γηπεδούχοι έδειχναν ότι ήταν θέμα χρόνου να σκοράρουν. Το πέτυχαν με την εκπνοή του α’ ημιχρόνου και τα πράγματα έγιναν πολύ εύκολα στην επανάληψη όταν ήρθε το δεύτερο γκολ. Το μόνο που κατάφερε ο Ηλυσιακός ήταν να μειώσει παίζοντας με δέκα παίκτες κι ενώ ο Άγιος είχε κατεβάσει τη μηχανή του.

Aπό στημένη φάση ο Δάρρας με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ στο 41’.

Στο 70’ ο εκ των κορυφαίων Πανούσης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έδωσε τη μπάλα στον  Γκουτσούλα που έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Κοντοπίδη. Μείωσε ο Ηλίας Ιωάννου στις καθυστερήσεις κι ενώ από το 75’ λόγω τραυματισμού του Καντούτση ο Ηλυσιακός έπαιζε με δέκα καθώς είχαν γίνει οι τρεις αλλαγές

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρουμπής (46’ λ.τρ. Κυρίτσης), Μπιρμπίλι,Μανδύλης, Δάρρας, Κωστούλας, Καραμέρης (75’ Ζήκος), Γκουτσούλας, Σούφλας, Πανούσης (75΄Νιζάμης), Θανόπουλος, Σαγανάς.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Κοντοπίδης, Καντούτσης, Μέξης,  Φλέγκας, Κούντου, Πιπίνης, Σαμιώτης (27’ Κωνσταντόπουλος), Μάλτσι, Στρίγκας (65’ Βουτσιώτης) Γεωργακόπουλος (65’ Σάμαρης), Ιωάννου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα
Ερμής Ζωνιανών – Ρόδος 3-2
Εθνικός – ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ 2-1
Ατσαλένιος – Προοδευτική 2-0
Άγιος Ιερόθεος – Ηλυσιακός 2-1
Τριγλία Ραφήνας – Θύελλα Ραφήνας 2-4
Ιωνικός – Εργοτέλης 2-0
Ιάλυσος – Κηφισιά (10/10)
Ρεπό: Πανθηραϊκός

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 09 Οκτώβριος 2016 20:11