Τελευταία ενημέρωση 19:21, 18 Απρ 2024

Η ήττα του Γκορμπούνοφ στην Ολλανδία!

Κατηγορία Video
Διαβάστηκε 19128 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ αγωνίστηκε χθες βασικός με την Εθνική Λευκορωσίας στην εκτός έδρας ήττα της από την Ολλανδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Oι Λευκορώσοι ηττήθηκαν με σκορ 4-1 έχοντας σοβαρά προβλήματα στην άμυνα τους και εξέθεσαν τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα παραπάνω στη φάση των τεσσάρων γκολ.

Δείτε τα γκολ από τον συγκεκριμένο αγώνα στο βίντεο που ακολουθεί:

Η χθεσινοβραδινή δυνατή βροχόπτωση ματαίωσε το προγραμματισμένο για σήμερα εκπαιδευτικό διπλό της επαγγελματικής ομάδας με την Κ20 του Ατρόμητου. Λόγω του γλιστερού αγωνιστικού χώρους που εγκυμονούσε κινδύνους για τους ποδοσφαιριστές αλλά και για να μην επιβαρυνθεί ο χλοοτάπητας, οι δύο ομάδες έκαναν τελικά προπόνηση στο αθλητικό κέντρο. Με εξαίρεση τον Ντιγκινί που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά υπό την επίβλεψη του προπονητή μας Γιώργου Κορακάκη και των συνεργατών του. Αύριο έχει δοθεί ρεπό και από την Δευτέρα η ομάδα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια. *Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ αγωνίστηκε χθες βασικός με την Εθνική Λευκορωσίας στην εκτός έδρας ήττα της από την Ολλανδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με την Εθνική Νέων ενσωματώνονται αύριο οι Νάτσος, Λημνιός, Κατράνης. * Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, ο Ατρόμητος Κ17 επικράτησε σήμερα του Πανιώνιου με σκορ 3-1
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Οκτώβριος 2016 16:40
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας