Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Όλγα Ντάλλα: Ένα μοντέλο στην πισίνα

Κατηγορία Γλαύκος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η κολυμβήτρια του Γλαύκου Όλγα Ντάλλα φιλοξενείται σε εβδομαδιαία εφημερίδα που κυκλοφορεί σήμερα  με τον τίτλο «Ένα μοντέλο στην πισίνα».

Το δημοσίευμα κάνει αναφορά αρχικά στην καταγωγή της μητέρας της που είναι από την Γερμανία. Γεννημένη το 1999 στην Αθήνα η Όλγα ξεκίνησε να κολυμπάει όπως αναφέρει μαζί με τον αδελφό της από πλάκα στην αρχή αλλά πλέον τα τελευταία χρόνια πιο σοβαρά. 

Πρόσφατα κέρδισε το χάλκινο στο Παγκόσμιο Σχολικό Μετάλλιο και το όνειρο της είναι να πάρει μέρος σε Ολυμπιάδα. Πρότυπο της είναι ο Μάικλ Φελπς ενώ από τους Έλληνες θαυμάζει το Χρήστο Κατραντζή.

Δηλώνει φαν της Μπάγερν Μονάχου και είναι μαθήτρια της Γ’ Λυκείου που θέλει να σπουδάσει κάτι οπου έχει σχέση με τον αθλητισμό αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμη γι’ αυτό.

Της αρέσουν οι βόλτες με τους φίλους της, να βλέπει ταινίες, λατρεύει τα γλυκά και τα burgers. Όπως παραδέχεται δεν θα έλεγε «όχι» στο να γίνει μοντέλο ενώ για την εμφάνιση της τονίζει: «Αφήνω τους άλλους να την κρίνουν. Δεν έχω και τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση. Είμαι πάντως αρκετά αισιόδοξη και όταν θέλω κάτι θα το διεκδικήσω».

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Οκτώβριος 2016 17:25