Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διάλεξη για όσους αγαπούν το σκάκι!

Κατηγορία Πνευματική στέγη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Π. Σ. Περιστερίου σας καλεί σε διάλεξη που θα δώσει ο GM Στέλιος Χαλκιάς με θέμα «Ολυμπιάδα Μπακού 2016″ την Κυριακή 9 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 – 22:00.

 Θα παρουσιαστούν αναλυμένες παρτίδες του Στέλιου, άλλων μελών της Εθνικής, αλλά και σημαντικές παρτίδες κορυφαίων GM όπως του Jobava. Επίσης ο Στέλιος θα μας διηγηθεί ιστορίες από την Ολυμπιάδα, η οποία συγκαταλέγεται στις κορυφαίες διοργανώσεις όλων των εποχών ενώ και η παρουσία της Εθνικής μας ήταν η καλύτερη των τελευταίων ετών.

Η διάλεξη θα γίνει στη Δημοσθένους 12 (αίθουσα «Αντώνης Μπέλλος) στο Περιστέρι, πλησιόν μετρό Αγ. Αντωνίου. Θα υπάρχει εισφορά 10€ και για αδέλφια 15€. Για πληροφορίες καλέστε στο 6972991799 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ο Στέλιος Χαλκιάς είναι Γκραντ-μαιτρ και μέλος της Εθνικής. Το 2016 κέρδισε το ισχυρό Διεθνές Τουρνουά της Παλαιόχωρας, ενώ στην Ολυμπιάδα του Μπακού το Σεπτέμβριο του 2016, βοήθησε την Εθνική να κατακτήσει την 18η θέση της τελικής κατάταξης με το εντυπωσιακό 7/9.

(Η φωτογραφία είναι από τον αγώνα με το πανίσχυρο Αζερμπαϊτζάν και είναι του Ανδρέα Κοντοκάνη)