Τελευταία ενημέρωση 10:47, 20 Απρ 2024

Έβγαλε «ασπροπρόσωπο» ξανά τον Κορακάκη ο Κατράνης!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Όπως με τον Αστέρα Τρίπολης έτσι και με την Ξάνθη ,ο Αλέξανδρος Κατράνης ήταν στο αρχικό σχήμα και αγωνίστηκε μάλιστα όλο το 90λεπτο.

Ο προπονητής του στην Κ20 Γιώργος Κορακάκης,πλέον και επίσημα προπονητής στη μεγάλη ομάδα στηρίζει τον 18χρονο αμυντικό που τον είχε υπό τις οδηγίες του στην Κ20 αλλά του έδωσε και την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του στη πρώτη ομάδα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Κατράνης όχι μόνο έπαιξε και στα δύο ματς αλλά ήταν στους διακριθέντες,δεν φοβόταν να μπει στις φάσεις,δεν άφηνε τον αντίπαλο και έδειξε με το καλημέρα πως με παιχνίδια στα πόδια του δεν θα αργήσει να φοράει φανέλα βασικού αρκεί να συνεχίσει να δουλεύει πάντα με υπομονή βέβαια.Το ντεμπούτο του συνδιάστηκε επίσης και με τη πρώτη νίκη της ομάδας στη φετινή χρονιά.

Σίγουρα έχει να ανταγωνιστεί τον Μαριάνο Μπίτολο που δεν έβγαινε από την ενδεκάδα,ωστόσο ο νεαρός μπακ έδειξε πως θα παλέψει για να έχει ισάξιες ευκαιρίες.Το καλό είναι ότι θα υπάρχει ο ανταγωνισμός ώστε και οι 2 να είναι πανέτοιμοι για την ομάδα.

Η επιλογή Κατράνη δεν δικαίωσε μόνο τον νεαρό μπακ ,αλλά και τον ''ποδοσφαιρικό πατέρα'' Κορακάκη όπως μας τον είχε χαρακτηρίσει.

Οι πρώτες του δηλώσεις στο πρώτο του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στην Νovα:«Είχα ένα μικρό άγχος, λογικό, ήταν το πρώτο μου ματς. Ήθελα να κερδίσουμε και να βοηθήσω την ομάδα και πιστεύω ότι αυτά έγιναν. Κάθε σωστή επιλογή που έχεις σου δίνει ψυχολογία, λίγο και το χειροκρότημα του κόσμου σε βοηθάει για να τα δώσεις όλα. Ένιωθα πιο άνετα με τον Κορακάκη στον πάγκο για τον είχα και στην Κ20 ως προπονητή αλλά βοήθησε και αυτός την ομάδα, ήμασταν όλοι μια οικογένεια και αυτό μας έδωσε τη νίκη. Είχαμε δύο άσχημα αποτελέσματα, κοιτάμε μπροστά και ο Ατρόμητος θα φτάσει εκεί που αξίζει. Όλοι με βοήθησαν». 

Aπό την πλευρά του και ο Ούμπιντες στάθηκε στον Κατράνη και τον Λημνιό που και οι δύο προέρχονται από την Κ20 και επίσης τους ενώνει ο Βόλος.

«Έχουμε δρόμο ακόμα και κάθε αγώνα θα δίνουμε τα πάντα. Είναι πολύ καλό για εμάς να υπάρχουν νέοι παίκτες. Ο Κατράνης έπαιξε πολύ καλά, έχουμε τον Λημνιό και άλλους δύο τρεις παίκτες που είναι πολύ καλοί».  

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Οκτώβριος 2016 15:52
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Καλή επιλογή με Λουκά Καραδήμο βοηθό προπονητή! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας