Τελευταία ενημέρωση 12:26, 16 Απρ 2024

Να υπερηφανευόμαστε για πάρτη του!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Η υποκειμενικότητα είναι … άτιμη λέξη. Με την έννοια ότι όσο και αντικειμενικά να θέλεις να δεις  κάποια πράγματα στο τέλος αυτό που θα βγάλεις από μέσα σου θα είναι κάτι το υποκειμενικό.

Για τον Ατρόμητο ξημερώνει λοιπόν από αύριο μια νέα προπονητική μέρα με ένα δικό του «παιδί»: Τον Γιώργο Κορακάκη.  

Αργά ή γρήγορα θαρρώ θα γινόταν γιατί καιρός είναι για την ομάδα να αναδείξει ένα προπονητή κατάδικό του και ο Κορακάκης είναι μια τέτοια περίπτωση. Είναι κατάδικός του προπονητής γιατί από τον Ατρόμητο ξεκίνησε πριν από 2,5 χρόνια την προπονητική του καριέρα με καταπληκτικά αποτελέσματα.

Τον χρόνο όμως δεν μπορείς να τον σταματήσεις, ούτε και να τον προκαταβάλεις. Και όλα γίνονται για έναν λόγο. Όταν ο Ατρόμητος αντικατέστησε τον Δέλλα δεν είχε στο μυαλό του τον Κορακάκη. Τον Ουζουνίδη είχε.

Δεν προχώρησε του Ουζουνίδη και κινήθηκε στην ξένη αγορά. Η όρεξη όμως τρώγοντας ανοίγει. Ήρθε η  νίκη με τον Αστέρα έγιναν οι απαραίτητες συγκρίσεις, ο Κορακάκης τόλμησε με κάποιες επιλογές του και ήρθε το ματς στη Ξάνθη. Σε μια έδρα που ο Ατρόμητος παραδοσιακά δεν περνάει, πήρε εύκολα ένα βαθμό ενώ πέρσι δεινοπάθησε για να πάρει το 2-2.

Γρήγορα λοιπόν τα πράγματα άλλαξαν!. Αποφασίστηκε αυτό θαρρώ που θα γινόταν στο μέλλον να γίνει τώρα. Μην μου πείτε να κρίνω την απόφαση γιατί η άποψη μου θα είναι υποκειμενική.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο Κορακάκης την αξίζει αυτή την ευκαιρία. Και σαν άνθρωπος και σαν προπονητής με το ταλέντο που διαθέτει . Συν ότι έχει φορέσει το αστέρι και αυτό είναι κατ’ εμέ πολύ σημαντικό.  Με ιστορικά γκολ στο ενεργητικό του: Το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ με τη Σεβίλλη, τις πρώτες νίκες με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με γκολ στην Τούμπα, με γκολ πρόκρισης στην Τρίπολη τρέχοντας από το ένα μέρος του γηπέδου στο άλλο για να πανηγυρίσει μαζί με τους φιλάθλους.  Ο κόσμος τα γνωρίζει όλα αυτά και σέβεται την προσφορά του ως ποδοσφαιριστή.

Ξέρω λοιπόν πόσο αγαπάει την ομάδα και πως θα την βάλει πάνω απ’ όλα. Εξ ου και η δήλωση του μετά το ματς της Ξάνθης: «Είτε καθίσω μια εβδομάδα, είτε ένα μήνα, είτε δύο χρόνια εγώ θα κάνω αυτό που πρέπει χωρίς να με νοιάζει το αύριο».  

Ασφαλώς όμως χρειάζεται στήριξη. Και πίστωση χρόνου. Το πακέτο  το έχει. Κι επειδή κινδυνεύω να «υποκειμενολογήσω» του εύχομαι ολόψυχα Καλή Επιτυχία!. Και ας γίνει ο προπονητής που θα μας κάνει να υπερηφανευόμαστε για πάρτη του!

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Οκτώβριος 2016 20:20
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Γιατί να μην είχαν ένα κοινό όνομα; »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας