Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ΠΟΑΛ φιλική νίκη με Κορόιβο (2-1)

Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το τρίτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας έδωσε η ΠΟΑΛ μπροστά σε 150 θεατές  αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Κορόιβο και κατέκτησε τη νίκη με σκορ 2-1.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Πάνου Παπαχρήστου έχασε πολύ νωρίς λόγω τραυματισμού τον Πανταζή και τον Αργυρόπουλο εν τούτοις πίεσε τον Κόροιβο παιζοντας καλό ποδόσφαιρο. Στο  το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Μήτσης βγάζοντας μια έξοχη μπαλιά στον Χολόγκιτα έξω δεξιά και με την σειρά του με όμορφη σέντρα σημάδεψε τον Edjior κανοντας το 1-0 με μια δυνατή κεφαλιά εκτοπίζοντας τους αμυντικούς του Κοροίβου

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΠΟΑΛ έπαιξε ακόμα καλύτερα έχοντας δυο δοκάρια και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, τετ α τετ με Χολόγκιτα, Δημητρίου, ώσπου το μηχανάκι της ομάδας Νίκος Δημητρίου ξεκινώντας απο το κέντρο και με δυο συνδυασμούς με τον Διαμαντή πέρασε όποιον έβρισκε μπροστά του και πέτυχε με πλασέ ενα πανέμορφο γκολ. Λίγο πριν τελειώσει το παιχνίδι ο Κόροιβος κατάφερε και μείωσε το σκορ σε 2-1.

  Η ΠΑΟΛ ευχαριστεί τους γονείς των δύο παικτών της Αναγνωστόπουλου και Σκενδέρη καθως και τους φίλους που πήγαν στο γήπεδο να την δουν.