Τελευταία ενημέρωση 07:48, 24 Απρ 2024

Να συνεχίσει δυναμικά στην Ξάνθη (Nova1-19:30)

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Να συνεχίσει στο πρωτάθλημα με θετικό αποτέλεσμα θέλει απόψε ο Ατρόμητος στα Πηγάδια(19:30) απέναντι στη Ξάνθη του Ραζβάν Λουτσέσκου,μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι.

Με τον Γιώργο Κορακάκη στο πάγκο η ομάδα πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και σήμερα θέλει να συνεχίσει δυναμικά.

Bαθμολογικά και μόνο αν το δεις έχει πολύ ενδιαφέρον το ματς τόσο για τον Ατρόμητο όσο και για την Ξάνθη μετά και την χθεσινή ήττα του Αστέρα (3-1) στη Λεωφόρο από τον Παναθηναικό.

Ο Ατρόμητος χρειάζεται το τρίποντο για να ανέβει στη βαθμολογία έχοντας μόλις (3 βαθμούς-12η θέση) και να φτάσει την 8η θέση αν καταφέρει να φύγει με τρίποντο από τα Πηγάδια και να ξεπεράσει τον Παναιτωλικό για έναν πόντο μιας και έχει 5 βαθμούς.

Από την άλλη,στην Ξάνθη καίγονται για τη νίκη μιας και βρίσκονται στη 15η θέση με μόλις 1 βαθμό αλλά αυτό δεν σημαίνει και ότι ο Ατρόμητος δεν θα πάει για το διπλό.

Η ομάδα θέλει τη νίκη για να κερδίσει το χαμένο έδαφος και να μην ξαναβρεθεί στο ίδιο στάδιο που ήταν πριν την νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι.

Ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος και αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο να ανέβει ψυχολογικά και βαθμολογικά ώστε να επανέλθει πιο προετοιμασμένος-διαβασμένος για τη δύσκολη συνέχεια.

Όλα τα ματς είναι διαφορετικά και αυτό που προέχει σήμερα είναι το θετικό αποτέλεσμα!

Η αποστολή του #Ατρόμητου#: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Κιβρακίδης, Κατράνης, Λαζαρίδης, Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Δ. Παπαδόπουλος, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Μπάγκα, Μπρίτο, Βασιλείου, Φυτανίδης, Λημνιός, Ούμπιντες, Τόνσο, Κοντοές, Μπίτολο.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Οκτώβριος 2016 17:24
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πήρε βαθμό- αγόρασε χρόνο στη Ξάνθη (0-0) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας