Τελευταία ενημέρωση 14:23, 20 Απρ 2024

Φέγγος:«Οι γονείς μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους»

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ο Έφορος της Ανδρικής Υδατοσφαίρισης του ΓΣΠ Γιάννης Φέγγος μίλησε στο peristerisports για την εκστρατεία που πραγματοποιεί το Water Polo στα δημοτικά σχολεία του Περιστερίου μοιράζοντας ένα εξαιρετικό τρίπτυχο φυλλάδιο με  στόχο να ενημερωθούν οι νεαροί Περιστεριώτες για το άθλημα της Υδατοσφαίρισης και να τους δοθεί η  ευκαιρία να το γνωρίσουν από κοντά. 

Γιάννη το φυλλάδιο με τους «10+1» λόγους μοιράζεται στα σχολεία της πόλης μας.

 Το φυλλάδιο ήταν έτοιμο στην ώρα του και όπως είχε προγραμματιστεί και ήδη βρισκόμαστε στην διαδικασία διανομής του στα Δημοτικά σχολεία της πόλης μας . Μέχρι στιγμής έχει μοιραστεί σε 27 Δημοτικά και υπολείπονται άλλα 20 περίπου! Είναι η πρώτη φορά που επιχειρούμε κάτι τέτοιο ως τμήμα και θα έλεγα ότι τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά. Η πισίνα γέμισε πολίστες.

 Είχαμε έντονο ενδιαφέρον και πριν το φυλλάδιο αλλά τώρα πλέον καθημερινά δεχόμαστε πολλά τηλεφωνήματα , επισκέψεις και εγγραφές! Το Περιστέρι έχει αγκαλιάσει το άθλημα της Υδατοσφαίρισης και έχουμε αρκετά παιδάκια που  έρχονται στο κολυμβητήριο για να κολυμπήσουν μαζί μας! Εκτιμούμε ότι σύντομα θα καλύψουμε τον αριθμό των παιδιών που μπορούμε να εξυπηρετήσουμε. Θα δοθεί σειρά προτεραιότητας , μιας και οι δυνάμεις μας – λόγω χώρου – αντέχουν ακόμα την προσέλευση περίπου 30 παιδιών.

Είστε  ικανοποιημένοι?

 Όταν η προσπάθεια δείχνει ότι πιάνει τόπο,  μόνο χαμογελαστός μπορείς να είσαι ... Μα τιμά που έρχονται γονείς μας εμπιστεύονται και μας δηλώνουν ότι έχουν μάθει για την σωστή προσέγγιση του Γ.Σ.Π. απέναντι στα παιδιά και στο άθλημα. Επίσης  αισθανόμαστε καθημερινά και αυτή την μοναδική μαγεία που αιωρείται πάνω από την υδατοσφαίριση του Γ.Σ.Π. που ο γονιός των 5 ημερών στην κερκίδα αισθάνεται το ίδιο άνετα με τον γονιό των 5 χρόνων! Για τα παιδάκια δεν θα κάνω κουβέντα... εννοείται ότι περνούν υπέροχα!

 Επόμενα βήματα? Γιατί ως τμήμα έχετε ένα ανήσυχο αλλά δημιουργικό πνεύμα!

Πράγματι. Θα θέλαμε να ολοκληρώσουμε με τις νέες εγγραφές – που από ότι δείχνουν τα πράγματα μέσα στις επόμενες ημέρες καλύπτουμε τα πλάνα μας – και στην συνέχεια ετοιμάζουμε κάτι μεγάλο και πρωτόγνωρο για το Περιστέρι! Θα ξέρουμε μέσα στις επόμενες 2 ημέρες. Θα σας ενημερώσουμε ...όμως πίστεψέ με , εάν γίνει θα είναι μοναδικό! Αυτός είναι ο Γ.Σ.Π. και αυτό είναι το Περιστέρι. Ακούραστοι , καινοτόμοι και πρωτοπόροι! Αλλιώς δεν πετυχαίνεις!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 02 Οκτώβριος 2016 18:14
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας