Τελευταία ενημέρωση 23:10, 16 Απρ 2024
Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Διαζύγιο με τον Κώστα Αρζένη πήρε ο ΑΟ Περιστερίου. Μετά από 1 χρόνο και πέντε μήνες παρουσίας στον πάγκο αποχώρησε για να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του ιδίου ομίλου αλλά με διαφορετικούς στόχους.

Η νέα ομάδα του Κώστα Αρζένη είναι λοιπόν το Αιγάλεω. Στο σημερινό παιχνίδι του Ομίλου με αντίπαλο τον Αθηναϊκό τον αντικατέστησε ο Aργύρης Πούλος.

Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει τα εξής:

« Ο Α.Ο Περιστερίου λύνει την συνεργασία του με τον Κώστα Αρζένη για λόγους που δεν συνάδουν με την ιστορία του και αυτοί δεν είναι άλλοι από λόγους αρχής και ηθικής.

Ο Α.Ο Περιστερίου έχει μάθει στην πολύχρονη πορεία του να διακατέχεται από λόγους αρχής να στηρίζει τον οποιοδήποτε του έχει αναθέσει την ευθύνη του σωματείου και να προχωράνε μαζί. Σπάνια απομακρύνει προπονητές και πορεύεται μαζί τους και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Είχαμε πολλούς λόγους ειδικά φέτος- όχι αγωνιστικούς- να απομακρύνουμε τον κ. Αρζένη αλλά η φιλοσοφία μας είναι διαφορετική και πάντα κρίνουμε με νηφαλιότητα για το συμφέρον και των δυο πλευρών.

Τέλος τον ευχαριστούμε ειλικρινά για την προσφορά του στον Α.Ο Περιστερίου γιατί ορισμένα πράγματα δεν ξεχνιούνται από την δική μας πλευρά του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα και πραγματικά να εκπληρώσει όποιους στόχους έχει βάλει.»

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι με τον Αθηναϊκό την ευθύνη θα την έχει ο κ. Αργύρης Πούλος ο άνθρωπος που τόσα χρόνια κρύβεται πίσω από τις επιτυχίες της ομάδος, βοηθώντας τους εκάστοτε προπονητές να πετύχουν στο έργο τους.

Άλλωστε δεν είναι πολλοί μόνο τρεις τα τελευταία οχτώ χρόνια».

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Οκτώβριος 2016 19:48
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Άξιζε κάτι παραπάνω ο Όμιλος »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας