Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποσοστό αυτοδυναμίας η παραμονή του Κορακάκη!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ποσοστό αυτοδυναμίας συγκεντρώνει η παραμονή του Γιώργου Κορακάκη στον πάγκο του Ατρόμητου ως μόνιμου πια προπονητή και όχι ως υπηρεσιακού.

 Μπορεί η διοίκηση να αμφιταλαντεύεται ακόμη και εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της παραμονής του με τις ίδιες πιθανότητες πρόσληψης ενός νέου ξένου τεχνικού, ωστόσο οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν πάρει ήδη ξεκάθαρη θέση μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Η συντριπτική τους πλειοψηφία, αν σχεδόν όλοι, τάσσονται υπέρ της παραμονής του Γιώργου Κορακάκη και της μονιμοποίησης του στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.

Στο πρόσωπο του 40 χρονου τεχνικού οι φίλαθλοι του Ατρόμητου βλέπουν τον άνθρωπο που μπορεί να αφουγκραστεί τα αποδυτήρια της ομάδας, μπορεί να αφουγκραστεί τον παλμό των φιλάθλων ως πρώην αρχηγός της ομάδας. Που είναι γνώστης των αποδυτηρίων και δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Που ξέρει τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα με το αστέρι και να μεταδώσει τη φλόγα του μαχητή στους ποδοσφαιριστές.

Βλέπουν τον προπονητή που μπορεί να κάνει ορθολογικές επιλογές όπως φάνηκε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και σωστή διαχείριση όταν χρειάστηκε να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.

Βλέπουν τον προπονητή που μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρο τα νέα παιδιά, όπως έκανε με τον Κατράνη που δεν δίστασε να τον χρησιμοποιήσει βασικό σε ένα ματς υψηλού ρίσκο αφήνοντας στον πάγκο τον Μπιτόλο. Άλλος προπονητής δύσκολα θα έπαιρνε ένα τέτοιο ρίσκο.

Βλέπουν τον προπονητή που μπορεί να αναδείξει και ήρθε η ώρα να το κάνει ο Ατρόμητος όχι μόνο αναδεικνύοντας παίκτες.

Τον προπονητή που θα στηρίξουν ακόμη και στα λάθη του!

Βλέπουν τον προπονητή που είναι «δικό τους παιδί» και του αξίζει να πάρει την ευκαιρία. Και όπως έγραψε ένας φίλαθλος σε σχόλιο «εδώ δώσαμε την ευκαιρία στον Γρηγορίου και στον Δέλλα δεν θα δώσουμε την ευκαιρία στον Κορακάκη;».

Σάμπως έχει άδικο;

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Σεπτέμβριος 2016 14:00