Τελευταία ενημέρωση 01:46, 19 Απρ 2024

Οι κρίκοι του Ατρόμητου πιο ενωμένοι όσο ποτέ!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Φοβερή συσπείρωση και ομοψυχία! Και ποιος δεν θέλει όλους τους κρίκους του Ατρόμητου να είναι μονιασμένοι και ενωμένο άλλωστε!.

Η κρίση που είχε ξεσπάσει τις προηγούμενες μέρες αποτελεί οριστικά και αμετάκλητα για τον Ατρόμητο που μάλιστα βγαίνει πιο δυνατός από ποτέ.

Το πρώτο βήμα έγινε με τις ενωτικές ανακοινώσεις ΠΑΕ και Ερασιτέχνη πριν από το ματς με τον Αστέρα.

Το δεύτερο βήμα έγινε με την επίσκεψη των οργανωμένων στο ξενοδοχείο που είχε αποσυρθεί η αποστολή και την συνοδεία στο κέντρο της Αθήνας που θύμισε παλιές καλές εποχές.

Το τρίτο βήμα έγινε με το εξαιρετικό κλίμα την Κυριακή στην κερκίδα. Με την παρουσία των οργανωμένων που «έφτιαξαν» επίσης μια κερκίδα από τα παλιά που την ομόρφυναν από την άλλη πλευρά τα παιδιά της Ακαδημίας.

Το τέταρτο βήμα έγινε χθες στον αγιασμό των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη στο γήπεδο Νταμάρι με την παρουσία αντιπροσωπείας των οργανωμένων που χρωμάτισαν με βεγγαλικά τη γιορτή και πώρωσαν τους πιτσιρικάδες με το πανό που έφεραν μαζί τους και το άπλωσαν μπροστά τους για την καθιερωμένη φωτογραφία.

Εξ ου και η ανακοίνωση των οργανωμένων στην επίσημη ιστοσελίδα τους:

«Παρουσία του συνδέσμου στον αγιασμό του ερασιτέχνη για την καινούρια χρονιά.Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα με νίκες σε όλα τα γήπεδα..!!

ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ..!!
Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ..!!

 

»

 

 

Πλέον μπορούμε να το πούμε με σιγουριά: Οι κρίκοι που αποτελούν αυτή τη μεγάλη ομάδα είναι πιο ενωμένοι όσο ποτέ. Και αυτή η ομοψυχία θα μας χαρίσει στο μέλλον πολύ μεγάλες στιγμές!

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Σεπτέμβριος 2016 11:28
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Οι αντίπαλοι του Ατρόμητου στο Κύπελλο Ελλάδας »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας