Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κατέπεσε η «είδηση» για Ουζουνίδη και Αστέρα Τρίπολης!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Να τα λέμε αυτά γιατί άμα τώρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε υπογράψει στον Αστέρα Τρίπολης θα είχε ξεσπάσει μεταξύ μας γκρίνια και ……. παγκόσμιος πόλεμος.

Ένα τα σημεία τριβής μετά την αποχώρηση του Δέλλα, ήταν και η αποτυχία των διαπραγματεύσεων του Ατρόμητου με τον πρώην προπονητή του Πανιωνίου.

Και τι δεν είχε γραφθεί τότε: Ό,τι ο Ουζουνίδης δεν έμεινε ικανοποιημένος από την πρόταση του Ατρόμητου, ότι δεν ήθελε να αναλάβει μια ομάδα που δεν την δημιούργησε ο ίδιος, ότι δεν ήταν ικανοποιημένος από το ρόστερ του Ατρόμητου.

  Κι επιπλέον γράφθηκε κι έκανε το γύρο του διαδικτύου με σχόλια σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι περιμένει τον Αστέρα Τρίπολης καθώς ήταν «φως φανάρι» ότι θα έφευγε ο Χάβος, προτιμώντας τον από τον Ατρόμητο.

Τελικά αποδείχθηκε ότι η ομάδα που περιμένει ο Ουζουνίδης ή που θα την προτιμούσε από τον Ατρόμητο δεν είναι ο Αστέρας Τρίπολης!  Καταρρίφθηκε πανηγυρικά αυτός ο μύθος.

Το peristerisports είχε γράψει από τη πρώτη στιγμή ότι περιμένει τον Παναθηναϊκό. Σήμερα μπορούμε να σας πούμε ότι περιμένει και τον Ολυμπιακό αλλά και ομάδα στο εξωτερικό μέσω Ολυμπιακού!. Αυτή είναι η αλήθεια, τα υπόλοιπα ήταν για λαική κατανάλωση.

Σήμερα λοιπόν ανακοινώθηκε ότι νέος προπονητής του Αστέρα είναι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Μιας ανταγωνιστιής με τον Ατρόμητο ομάδας. Ο οποίος παρεμπιπτόντως αν τον επέλεγε ο Ατρόμητος, πάλι….παγκόσμιο πόλεμο θα είχαμε!.Ή δεν θα είχαμε;

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2016 16:29