Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Την Δευτέρα με τον Ιάλυσο!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ετικέτες

Tην Δευτέρα θα διεξαχθεί ο αγώνας του Αγίου Ιεροθέου με τον Ιάλυσο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής καθώς η ΕΠΟ προχώρησε στην αλλαγή για να διευκολύνει τη μετακίνηση της ροδίτικης ομάδας.

 Το ματς θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους καθώς θα είναι το πρώτο εντός έδρας του «Αγίου» για τη νέα περίοδο. Η προετοιμασία συνεχίζεται εντατικά και το ευχάριστο για τον Χατζηαλέξη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Εξάλλου, σε ανακοίνωση της η διοίκηση του Άγιου Ιερόθεου θέλει να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της προς το σωματείο του Α.Ο. Ιωνικός για τη φιλοξενία που επιφύλαξε στα μέλη της αποστολής κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα.  «Οι άνθρωποι της συγκεκριμένης ομάδας έκαναν ό,τι μπορούσαν για να διεξαχθεί ένα εξαιρετικού επιπέδου παιχνίδι και με τη συμπεριφορά τους απέδειξαν πως θα πρέπει να συμπεριφέρονται επαγγελματικοί σύλλογοι. Ευχόμαστε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στο ματς του β' γύρου» καταλήγει η ανακοίνωση.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Σεπτέμβριος 2016 15:43