Τελευταία ενημέρωση 11:31, 19 Απρ 2024

Άρεσαν οι βετεράνοι στην Πετρούπολη

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Τη χαρά «του να είσαι βετεράνος» έζησαν οι παλιές δόξες του Αγίου Ιεροθέου και του Άρη Πετρούπολης σε φιλικό παιχνίδι που έγινε χθες στην Πετρούπολη και ανέδειξε νικητές του γηπεδούχους με σκορ 5-4. Τα εννέα γκολ και η καλή διάθεση των παικτών συνετέλεσαν σε ένα πολύ χορταστικό ματς.

Οι φιλοξενούμενοι, αιφνιδίασαν τους ποδοσφαιριστές του Άρη, αφού κατάφεραν από πολύ νωρίς να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Μόλις στο 8ο λεπτό του παιχνιδιού, ο Μαρούδας άνοιξε το σκορ για λογαριασμό του Αγίου Ιερόθεου.

 Από εκεί και πέρα όμως, ο Άρης ανέβασε στροφές και άρχισε σιγά-σιγά να αποδεικνύει την υπεροχή του. Ο Παπαθανασίου ήταν αυτός που ισοφάρισε στο 20ο λεπτό, σε 1 - 1, και οκτώ λεπτά αργότερα να κάνει το 2 - 1. Στην συνέχεια, ήταν η σειρά του Πελέκη Γ. να σκοράρει δύο φορές και να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 4 -1 με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

 Στο δεύτερο μέρος ο Κοντογιώργος έκανε το 5 -1 κάτι που όμως δεν κράτησε για πολύ, αφού ο Ελευθεράκος, μείωσε σε 5 - 2 ο Ιερόθεος κέρδισε πέναλτι, την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Αλιπράντης, που έκανε το 5 - 3, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε τέταρτο γκολ, με τον Μήτση , που στο 80ο λεπτό, διαμόρφωσε το τελικό 5 - 4.

Στη φωτό οι παλαίμαχοι του Αγίου. Όρθιοι από αριστερά: Αλιμπράντης Π (γενικός αρχηγόός), Περιτογιάννης, Μπάιλος, Παππάς, Μπερνίτσας, Ελευθεράκος, Μαρούδας;, Μήτσης, Μπότσιος (πρόεδρος).

Κάτω από αριστερά: Καραταράκης, Τάκος, Ζαφειρόπουλος, Ηλιόπουλος, Αλιμπράντης, Γεωργόπουλος.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2016 17:10
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Την Δευτέρα με τον Ιάλυσο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας