Τελευταία ενημέρωση 10:42, 16 Απρ 2024

Προκρίθηκε παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο

Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την πρόκριση στην Γ΄ φάση του Κυπέλλου πήρε ο Φοίνικας, ο οποίος επικράτησε με 2-1 της Κορωνίδας, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίπεδο Ανδρών, ο τερματοφύλακας της ομάδας του Περιστερίου, Ακαρίδης, ο οποίος είναι 16 χρονών.

Το γκολ για την ομάδα του Κώστα Ζαμπέτα άνοιξε ο Αρχοντούλης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 30΄, ενώ ισοφαρίστηκε στο 42΄. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Φοίνικα μπήκαν δυναμικά και εκτός από το γκολ του Αγγελούση στο 55΄ είχαν και τρία δοκάρια. Δύο με τον Γουδέλη και ένα με τον Αντωνίου. Δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμού οι Κρεμύδας Νίκος, Λουκάκης Βαλεντίνος και Λαμπράκης Λάμπρος.

Ο προπονητής του Φοίνικα, Κώστας Ζαμπέτας μας είπε μετά το τέλος του παιχνιδιού. «Σίουρα είναι καλό να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο Κύπελλο, αλλά πρώτος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Θέλει πολύ δουλειά ακόμη στην διαδικασία της αμυντικής λειτουργίας η ομάδα, αλλά πιστεύω πως με δουλειά όλα θα διορθωθούν. Μεγάλο πρόβλημα μας είναι το γήπεδο, καθώς υπάρχει πρόβλημα με τον τάπητα και είναι δύσκολο να αγωνιζόμαστε εκεί».

Φοίνικας Περιστερίου: Ακαρίδης (80΄ Μυλωνάς), Ρουμελιωτάκης, Μπαϊραμπάς (60΄ Αντωνίου), Αγγελούσης, Κουμπούρος, Ζαχαράκης, Ψυχογιόγιος, Κολέζι, Γουδέλης, Αρχοντούλης και Μάζης (80΄ Χατζάκος)

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Σεπτέμβριος 2016 17:16
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πρεμιέρα με τις καλύτερες προϋποθέσεις »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας